لزوم تامین برق مطمئن در پیک زمستان

طی مراسمی با حضور مدیران عامل شرکت های برق منطقه ای خراسان، شرکت های توزیع نیروی برق استان های خراسان شمالی، جنوبی و رضوی و همچنین شهرستان مشهد و نیز شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی و آبفای مشهد و آبفای خراسان رضوی، از همکاران ستاد مدیریت منطقه ای آب و برق خراسان به جهت […]

طی مراسمی با حضور مدیران عامل شرکت های برق منطقه ای خراسان، شرکت های توزیع نیروی برق استان های خراسان شمالی، جنوبی و رضوی و همچنین شهرستان مشهد و نیز شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی و آبفای مشهد و آبفای خراسان رضوی، از همکاران ستاد مدیریت منطقه ای آب و برق خراسان به جهت گذر موفق از پیک برق سال ۱۴۰۰ طی مراسمی با ابتکار شرکت برق منطقه ای خراسان قدردانی شد.

مهندس رضا ریاحی در آیین تقدیر از همکاران ستاد مدیریت منطقه ای آب و برق خراسان در گذر موفق از پیک سال ۱۴۰۰ با اشاره به اینکه گذر از پیک برق امسال با سختی های فراوانی همراه بود، اظهار کرد: گذر از این شرایط با روحیه ای که در خراسان جاری است، کمک بزرگی در گذر از این شرایط دشوار بود. همدلی و همراهی موجود بین همکاران صنعت آب و برق موضوعی است که کمتر نمونه آن را در جای دیگری سراغ داریم. چنین موضوعی برکتی است که باید قدر آن را دانست. تجهیزات و امکانات همیشه بوده اما آنچه کار را پیش می برد، عشق به خدمت است که موتور محرک اصلی فعالیت ها به شمار می آید.
وی ادامه داد: ستاد مدیریت منطقه ای آب و برق خراسان پیش از شکل گیری پیک برق تابستان امسال تشکیل و موضوعات پیک برق در این ستاد مطرح و جلسات آن به طور منظم و هفتگی از ابتدای تابستان تا پایان پیک برق برگزار و تمام مباحث مدیریت برق در این ستاد تصمیم گیری شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان تصریح کرد: این ستاد که در استان خراسان راه اندازی شد، برای اولین مرتبه در کشور تشکیل شده و جلسات متعددی با دستگاه های مرتبط در این خصوص داشته است.
مهندس ریاحی عنوان کرد: در این ستاد مسائل مربوط به صنعت آب و برق برای مسئولان استان تشریح و دستگاه های اجرایی استان نسبت به وضعیت برق در خراسان با توجه به شرایط آشنا شدند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان اضافه کرد: با برنامه ریزی و همراهی صورت گرفته، خاموشی های بخش خانگی در استان به نحو احسن مدیریت شد.
وی با اشاره به پیک برق در زمستان پیش رو تصریح کرد: باید با همین جدیت برای پیک زمستان پیش رو نیز تلاش و برق مطمئن برای مردم شریف استان تامین کرد.

باید برای خشکسالی امسال و سال آینده آماده بود.

در ادامه این نشست مهندس محمد علائی رئیس ستاد انسجام بخشی صنعت آب و برق خراسان و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان با بیان اینکه موفقیت در یک کار نیازمند یک ساختار منطقی و برنامه ریزی شده است، گفت: این برنامه ریزی باید توسط مدیرانی توانمند که به آن برنامه اعتقاد دارند، پیش رود. همچنین لازم است چنین برنامه ای با اطلاع رسانی صحیح به مردم منتقل شود تا افکار عمومی مدیریت شود.
وی اضافه کرد: در تابستان امسال روزهای دشواری بود. این دشواری در همه بخش های آب، آب و فاضلاب و برق احساس شد. با این حال همکاران ما با دلسوزی زیادی موضوعات را پیگیری کردند تا بخشی از خاموشی های استان را کاهش دهند. به این ترتیب خاموشی های استان نسبت به طرح اولیه کمتر شد. در این ایام به دلیل شیوع ویروس کرونا برخی از همکاران را از دست دادیم و بسیاری از همکاران نیز به دورکاری نرفتند.
مهندس علائی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با همین هماهنگی خشکسالی امسال و سال آینده را نیز مدیریت کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان تاکید کرد: در مدیریت پیک باید متوجه افکار عمومی مردم بود. افکار عمومی شامل ۲ بخش است که یکی افکار همکاران است. در این مدت مدیریت افکار عمومی همکاران به خوبی انجام شد. دومین بخش افکار عمومی مربوط به دیدگاه های مردم نسبت به مسائل است که در این زمینه نیز در گذر از پیک برق سال ۱۴۰۰ اقدامات خیلی خوبی صورت گرفت.

شایان ذکر است در این مراسم ۵۶ لوح تقدیر به همکاران موثر در گذر از پیک برق سال ۱۴۰۰ در شرکت های توزیع نیروی برق خراسان های شمالی، جنوبی و رضوی و همچنین شهرستان مشهد، شرکت برق منطقه ای خراسان، شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، شرکت آبفای خراسان رضوی و شرکت آبفای شهرستان مشهد که در گذر موفق از پیک برق سال ۱۴۰۰ با صنعت برق خراسان همکاری داشته اند، اهدا شد.