آخرین وضعیت ذخایر سدهای بزرگ استان اصفهان؛

ذخایر آب سدهای استان به ۱۸۰ میلیون مترمکعب رسید/ میزان پرشدگی سدهای استان ۱۳ درصد است

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: مجموع ذخیره آب سدهای بزرگ استان اصفهان به 180 میلیون مترمکعب رسید.

به گزارش پایگاه خبری برقاب، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اصفهان، مهندس احسان الله امینی، امروز اول اسفندماه، با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره آبی هفت سد بزرگ استان اصفهان، اظهار کرد: ذخیره سد مخزنی زاینده رود با ظرفیت نرمال یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون متر مکعب امروز به ۱۳۲ میلیون مترمکعب رسید.

وی با بیان این که ذخیره آبی سد زاینده رود نسبت به سال گذشته ۱۰درصد کاهش داشته است، ادامه داد: در مقایسه با بلندمدت (۵۰ سال)، ذخیره آب این سد ۷۹ درصد کاهش یافته است.

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به وضعیت سد گلپایگان اشاره کرد و گفت: این سد در حال حاضر ۹.۴۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره داشته است و حجم آن نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه ۵۲درصد افزایش و در مقایسه با بلند مدت ۳۷درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی افزود: ذخیره سد قره‌آقاچ سمیرم به ۵۰ .۱۹میلیون مترمکعب رسیده است.

امینی با بیان این که ذخیره سد حنای سمیرم امروز به  ۹.۹۸میلیون مترمکعب رسیده است، تصریح کرد: حجم این سد در مقایسه مدت مشابه سال گذشته ۲۲درصد افزایش و در مقایسه با بلند مدت ۴۲درصد کاهش ذخیره آبی دارد.

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان ادامه داد: سد خمیران در تیران و کرون تا امروز حدود ۲.۴۹ میلیون مترمکعب ذخیره آبی داشته است و ذخیره این سد نسبت به سال گذشته ۱۴درصد و نسبت به بلندمدت ۲۴ درصدکاهش داشته است.

امینی افزود: سد باغکل واقع در خوانسار نیز هم اکنون ۱.۶۸ میلیون مترمکعب آب دارد و  بر این اساس حجم آبی سد باغکل در مقایسه با سال قبل ۲۶درصد و نسبت به میانگین بلند مدت ۲۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی میزان آب ذخیره شده در سد کمانه را ۳.۳۱ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: نسبت به سال گذشته در مدت زمان مشابه ۳۱ درصد و در مقایسه با بلند مدت ۷درصد افزایش نشان می‌دهد.

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به این که میزان پرشدگی سدهای استان ۱۳درصد است، خاطر نشان کرد: بررسی وضعیت سدهای استان نشان می‌دهد که میزان پرشدگی سدها نسبت به میانگین بلند مدت با کاهشی معادل ۷۴درصد مواجه بوده است.