آغاز پویش مهرواره آب در همدان

رئیس دبیرخانه «مهرواره آب» از آغاز به کار این مهرواره در همدان خبر داد و گفت: علاقمندان شرکت در این پویش تا ۱۵ مهرماه برای ارسال آثار فرصت دارند. به گزارش روابط عمومی آبفای استان همدان، سید هادی حسینی‌بیدار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: در سال جاری به دلیل کاهش چشمگیر […]

رئیس دبیرخانه «مهرواره آب» از آغاز به کار این مهرواره در همدان خبر داد و گفت: علاقمندان شرکت در این پویش تا ۱۵ مهرماه برای ارسال آثار فرصت دارند.

به گزارش روابط عمومی آبفای استان همدان، سید هادی حسینی‌بیدار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: در سال جاری به دلیل کاهش چشمگیر نزولات آسمانی، تامین و توزیع آب شرب در شهرها و روستاهای استان با دشواری در حال انجام است و گذر از این شرایط دشوار نیاز به عزمی همگانی دارد.
وی ادامه داد: در راستای ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب که به همت دستگاه‌های اجرایی استان برگزار می‌شود به برگزیدگان پویش «مهرواره آب» جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان به محورهای این پویش اشاره کرد و گفت: آب و فرهنگ شهروندی در مدیریت مصرف آب، آب و مصرف خانگی، آب و مـحیط زیسـت، آب و کشـاورزی و آب و صنعت از جمله محورهای این پویش به شمار می‌رود.
وی مهلت ارسال آثار تا ۱۵ مهرماه دانست و یادآور شد: علاقمندان می‌توانند برای شرکت در این پویش آثار خود را به دبیرخانه این همایش از طریق نرم‌افزارهای پیام‌رسان به شماره تلفن ۰۹۱۸۵۹۰۴۴۲۴ و همراه با #مهرواره _آب ارسال کنند که اختتامیه آن نیمه اول آبان‌ماه است.
حسینی‌بیدار عنوان کرد: علاقمندان گروه سنی ۴ تا ۱۸ سال برای شرکت در بخش نقاشی می‌توانند آثار خود را با موضوعات کودکان دوستدار آب، مادران حافظ آب، آب و صرفه‌جویی، آب و کشاورزی، آب و محیط زیست، آب و صنعت، آب و بازچرخوانی آن، کرونا و بهداشت آب به دبیرخانه ارسال کنند.
رئیس دبیرخانه پویش «مهرواره آب» با بیان اینکه در بخش عکس آثار باید در موضوعات اشاعه فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب در بخش‌های( شرب، کشاورزی، صنعت و محیط زیست) و بحران کم آبی باشد افزود: آثار ارسالی در دو بخش حرفه‌ای و آماتور به صورت تک‌عکس ( هر عکاس حداکثر پنج عکس و یک بخش) است و تمام عکس‌های ارسالی باید دارای کپشن باشند.
وی با تاکید بر اینکه آثار ارسالی باید به صورت فایل Jpg یا Jpeg ارسال شوند گفت: عکس‌ها نباید پیش از این در جشنواره‌ دیگری برگزیده شده باشند و برگزارکننده حق دارد از آثار پذیرفته شده (با رعایت حقوق معنوی صاحب اثر) در امور غیرتجاری استفاده کند که مسئول این بخش شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان همدان است.
حسینی‌بیدار با اشاره به بخش فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای تصریح کرد: این بخش با موضوعات کودکان دوستدار آب، مادران حافظ آب، آب و صرفه جویی و ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب شرب در شهرها و روستاها و توجه به موارد مرتبط به فاضلاب در قالب بازچرخوانی آب برگزار می‌شود.
وی زمان آثار را حداکثر ۱۰۰ ثانیه دانست و گفت: آثار ارسالی در بخش کودک و نوجوان و در دو بخش حرفه‌ای و موبایلی است که ویژه گروه سنی مخاطب ۴ تا ۱۸ سال است و مسئول برگزاری شرکت آب و فاضلاب استان همدان است.
رئیس دبیرخانه پویش «مهرواره آب» با اشاره به بخش مقاله و پژوهش عنوان کرد: علاقمندان به شرکت در این بخش باید به موضوعات کودکان دوستدار آب، مادران حافظ آب، آب و صرفه‌جویی، آب و کشاورزی، آب و محیط زیست، آب و صنعت، آب و بازچرخوانی آن و کرونا و بهداشت آب بپردازند.
وی با بیان اینکه گروه سنی بخش پژوهشی کودکان و نوجوانان هستند عنوان کرد: اولویت انتخاب آثار در بخش مقاله و پژوهش کیفیت برتر محتوا و علمی – پژوهشی است، هر شرکت‌کننده می‌تواند فقط در یکی از محورها مقاله یا پژوهش ارسال کند، هر مقاله یا پژوهش نباید بیش از ۲۰۰۰ کلمه داشته باشد و مقاله یا پژوهش نباید پیش از این منتشر و یا در جشنواره‌ دیگری برگزیده شده باشند.
حسینی‌ بیدار به بخش داستان کوتاه هم اشاره‌ای کرد و افزود: در این بخش که محدودیت سنی ندارد، هر شرکت‌کننده می‌تواند فقط یک داستانک ارسال کند، هر داستانک نباید بیش از ۵۰ کلمه داشته باشد، داستانک‌ها باید مشخصاً با موضوعات ذکر شده باشند، داستانک‌ها نباید پیش از این منتشر و یا در جشنواره‌ دیگری برگزیده شده باشند.
وی با اشاره به بخش کلیپ‌های کـوتاه آموزشی نیز گفت: این بخش با موضوعات ترویج الگوی کشت، ترویج فرهنگ جلوگیری از کشت دوم، ترویج روش‌های صحیح آبیاری، ترویج تولید محصولات کم‌آب‌بر و ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب شرب در منازل کشاورزان برگزار می‌شود که سازمان جهاد کشاورزی متولی برگزاری آن است.

رئیس دبیرخانه پویش «مهرواره آب» با بیان اینکه این بخش محدودیت سنی ندارد یادآور شد: آثار ارسالی در بخش ساخت کلیپ‌ها باید در قالب پویانمایی و موشن‌گرافی، زمان آثار حداکثر ۶۰ ثانیه، آثار باید به صورت فایل mp4 ارسال شوند، آثار ارسالی نباید پیش از این در جشنواره‌ دیگری برگزیده شده باشند و برگزارکننده حق دارد از آثار پذیرفته شده (با رعایت حقوق معنوی صاحب اثر) در امور غیرتجاری استفاده کند.