تعویض بوشینگ‌های ۶۳ کیلوولت ترانسفورماتور‌های پست ترک آباد

کارشناس بهینه‌سازی تجهیزات شبکه معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌‌ای یزد از تعویض، تست و راه‌اندازی بوشینگ ۶۳ کیلوولت ترانسفورماتور‌های پست ترک‌آباد خبر داد. به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، عبدالرحیم عزیزی با اشاره به تعویض، تست و راه‌اندازی ۸ دستگاه بوشینگ ۶۳ کیلوولت ترانسفورماتور‌های T1 و T2 پست ترک‌آباد افزود: این اقدامات در […]

کارشناس بهینه‌سازی تجهیزات شبکه معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌‌ای یزد از تعویض، تست و راه‌اندازی بوشینگ ۶۳ کیلوولت ترانسفورماتور‌های پست ترک‌آباد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، عبدالرحیم عزیزی با اشاره به تعویض، تست و راه‌اندازی ۸ دستگاه بوشینگ ۶۳ کیلوولت ترانسفورماتور‌های T1 و T2 پست ترک‌آباد افزود: این اقدامات در قالب پروژه‌های اصلاح و بهینه‌سازی سال ۹۹ در شرکت انجام شده است.

وی تصریح کرد: بوشینگ‌های نصب‌شده بر روی ۱۶ ترانسفورماتور شبکه فوق‌توزیع از نوع خمره‌‌ای بوده و به علت خازنی نبودن این بوشینگ‌ها و ابتدایی بودن تکنولوژی ساخت آن‌ها، راد (سر‌های سیم پیچ ترانسفورماتور) با عایق یکنواخت به ترمینال HV متصل شده و تنها نقش نگهدارنده ترانسفورماتور را ایفا می‌کنند.

عزیزی ادامه داد: بر همین اساس امکان انجام تست‌های عایقی در این بوشینگ‌ها وجود نداشته و این نوع بوشینگ‌ها فاقد قابلیت ارزیابی و پایش هستند.

همچنین فقدان موجودی بوشینگ‌های خمره‌‌ای به عنوان لوازم یدکی در انبار، دشواری تامین این بوشینگ‌ها به علت خارج شدن از خط تولید، فرسودگی و نشتی زیاد و تحمیل هزینه‌های تعمیر و نگهداری و خروج ترانسفورماتور‌ها منجر به تعریف پروژه اصلاح و بهینه سازی این نوع از بوشینگ‌ها در دفتر فنی انتقال شرکت شد.

وی با اشاره به در اولویت قرار گرفتن ترانسفورماتور‌های پست ترک آباد در این پروژه با توجه به آمار بالای خرابی آن‌ها خاطرنشان کرد: بوشینگ‌های جدید خازنی این پست از نوع NGB انتخاب شده و با در نظر گرفتن تمامی شاخص‌های محیطی و فنی ترانسفورماتور‌ها، بهینه‌سازی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن نصب شدند.

عزیزی گفت: با توجه به عمر بالای ترانسفورماتور‌ها و روغن عایقی آن‌ها، همزمان با تعویض بوشینگ‌ها، عملیات تصفیه فیزیکی روغن ترانسفورماتور‌ها (سیرکولاسیون) به منظور ارتقای ولتاژ شکست روغن و حذف ذرات معلق در روغن انجام‌شده و کیفیت روغن عایقی ترانسفورماتور‌ها بهبود یافت.

کارشناس بهینه‌سازی تجهیزات شبکه معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌‌ای یزد با اشاره به اینکه بوشینگ‌های خمره‌‌ای دمونتاژ شده پس از بسته بندی مناسب، برای استفاده به عنوان لوازم یدکی سایر ترانسفورماتور‌ها به انبار شرکت منتقل شده‌‌اند، افزود: بالا بودن عمر مفید و کیفیت ساخت، مجهز بودن به ترمینال تست، امکان اندازه گیری ظرفیت خازنی و ضریب تلفات عایقی، امکان پایش آنلاین و مداوم وضعیت بوشینگ‌ها از مزایای بوشینگ‌های جدید نسبت به بوشینگ‌های خمره‌‌ای است.

 

برگزاری نخستین جلسه شورای معاونین برق منطقه‌‌ای یزد در سال ۱۴۰۰

نخستین نشست شورای معاونین و مدیران شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در سال ۱۴۰۰ با حضور مدیرعامل این شرکت برگزار شد.

ابوالفضل اسدی مدیرعامل شرکت در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های یکایک همکاران خود در سال ۹۹، خواستار جمع‌بندی عملکرد تمامی بخش‌های شرکت در هشت محور جامعه، رهبری استراتژیک، مشتری، منابع انسانی، مالی و اقتصادی، شراکت‌ها و منابع، روش‌های اجرایی و فرایند‌ها و همچنین تحقیقات، مطالعات و آینده‌پژوهی شد و ابراز امیدواری کرد تا با جمع‌بندی این عملکرد‌ها در این چهارچوب، بتوان ضمن ارج نهادن به زحمات کارکنان شرکت، الگویی مناسب برای ادامه مسیر در نظر گرفت.

وی تصریح کرد: در سال پیشرو باید بسترسازی مناسب‌تری جهت نهادینه‌کردن فرهنگ ارائه پیشنهاد و ثبت دانش و مشارکت در تصمیم‌سازی شرکت برق منطقه‌ای یزد ایجاد کنیم و بتوانیم با ارائه پیشنهاد، همفکری و هم‌اندیشی، مشارکت بیشتری را در سطح شرکت رقم بزنیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد کمبود نقدینگی سال ۹۹ را از مهم‌ترین چالش‌های سال گذشته عنوان کرد و افزود: خرسندیم که توانستیم با وجود محدودیت‌ها و چالش‌های پیش‌آمده، ضمن پرداخت به‌موقع حقوق، مزایای کارکنان شرکت، جوانب مهم مربوط به‌سلامت جسمی و روحی همکارانمان را در ایام کرونا به‌پیش ببریم.

وی با اشاره به اولویت‌بندی احداث پروژه‌ها در ابتدای سال گذشته، خاطرنشان کرد: احداث و بهره‌برداری از برخی پروژه‌های با اهمیت کمتر، برای به سرانجام رسیدن پروژه‌های مهم شرکت برق منطقه‌‌ای یزد به تعویق افتاد که به ثمر رسیدن سه افتتاح پروژه در پویش #هرهفته الف ب ایران در طول سال ۹۹، از نتایج این تصمیم است.

این مقام مسئول صنعت برق استان یزد همچنین با اشاره به فرسایش تاسیسات شبکه برق استان تصریح کرد: هزینه‌های حفظ و نگهداری شبکه نیز در کنار هزینه‌های طرح و توسعه در حال افزایش بوده و امیدواریم بتوانیم با اجرای برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در تمامی سطوح، رشد و توسعه متوازنی در شرکت رقم‌زده و شرکت برق منطقه‌‌ای یزد را به‌عنوان شرکت نمونه در استان و کشور مطرح نماییم.

ارائه گزارش عملکردی معاونان و مدیران دفاتر مستقل شرکت از عملکرد واحد تحت امر خود در چهارچوب محورهای تعیین شده از دیگر برنامه‌های نخستین نشست شورای معاونین شرکت برق منطقه‌‌ای یزد در سال ۱۴۰۰ بود.