بهبود رفع نیاز شبکه برق کشور با توسعه نیروگاه‌های خوزستان

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی گفت: واحد اول گازی نیروگاه کلاس F ویس اهواز به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات در سال ۱۴۰۲ وارد مدار می‌شود. حمیدرضا عظیمی در جریان سفر به استان خوزستان و بازدید از نیروگاه در حال ساخت ویس با اعلام این خبر افزود: این نیروگاه ۹۰۶ مگاواتی شامل دو واحد گاز هرکدام […]

معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی گفت: واحد اول گازی نیروگاه کلاس F ویس اهواز به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات در سال ۱۴۰۲ وارد مدار می‌شود.

حمیدرضا عظیمی در جریان سفر به استان خوزستان و بازدید از نیروگاه در حال ساخت ویس با اعلام این خبر افزود: این نیروگاه ۹۰۶ مگاواتی شامل دو واحد گاز هرکدام به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات و یک واحد بخار به ظرفیت ۲۹۲ مگاوات است.
وی با تاکید بر اینکه در نیروگاه ویس از توربین‌های نسل جدید کلاس F استفاده خواهد شد، ادامه داد: راندمان بخش گاز این نیروگاه ۴۰ درصد خواهد بود که این رقم با افتتاح بخش بخار و در شرایط ایزو به ۵۸ درصد نیز خواهد رسید.
معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی پیشرفت فعلی این پروژه را حدود ۵۲ درصد برشمرد و گفت: این پروژه چهارمین نیروگاه از مجموعه نیروگاه‌های کلاس اف راندمان بالای ایران است که در چارچوب قرارداد پنج هزار مگاوات نیروگاه راندمان بالا با مپنا از طریق سرمایه‌گذاری دولتی در حال احداث است.
عظیمی هدف از ساخت این نیروگاه‌ها را تامین برق مطمئن و پایدار شبکه سراسری برق کشور به ویژه در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: نیروگاه سیکل‌ترکیبی ویس با کارفرمایی شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی و پیمانکاری شرکت مپنا در زمینی به مساحت ۸۶ هکتار احداث خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با وجود تمامی مشکلات و تنگناهای مالی، پروژه‌های هدف در استان خوزستان به منظور بهبود رفع نیاز شبکه برق کشور با جدیت در دستور کار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی قرار دارد.
نیروگاه سیکل‌ترکیبی ویس (رامین) اهواز در ۲۰ کیلومتری جاده اهواز به مسجد سلیمان در استان خوزستان احداث خواهد شد.