بازدید استاندار قم از مراحل نهایی احداث پست مهم ۴۰۰ کیلوولت قم ۲

سيدمحمد تقي شاهچراغي استاندار قم همراه با مدير عامل برق منطقه اي تهران، صبح امروز از آخرين اقدامات صورت گرفته به منظور احداث پست مهم 400 كيلوولت قم 2، قبل از راه اندازي و بهره برداري بازديد كرد.

به گزارش برقآب، به نقل از پایگاه خبری توانیر به نقل از روابط عمومی برق منطقه ای تهران، در جریان این بازدید قراگوزلو مدیرعامل برق منطقه ای تهران گزارشی از آخرین وضعیت اجرای پست ۴۰۰ کیلوولت قم۲ ارائه کرد و گفت: بهره برداری از این پست نقش بسیار مهم و موثری را در پایداری تامین برق در همه بخشهای صنعتی و خانگی استان خواهد داشت.
وی با اشاره به نقش حیاتی این پست انتقال در شبکه برق منطقه مرکزی کشور و تاکید بر بکارگیری تمامی ظرفیتها برای راه اندازی پست ۴۰۰ کیلوولت قم۲ گفت: این پست در تامین برق مورد نیاز صنایع، بخش کشاورزی، خانگی و… این استان نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.
مدیرعامل برق منطقه ای تهران در عین حال ابراز امیدواری کرد با همت و تلاش مضاعف، این پست مهم طی روزهای آتی در مدار قرار گرفته تا شاهد ثبات و پایداری در تامین برق قم به عنوان گلوگاه حیاتی انتقال برق در منطقه مرکزی کشور باشیم
وی افزود: با توجه به اینکه به رغم عبور خطوط انتقال ۴۰۰ کیلوولت از استان قم، تا کنون این استان دارای پست انتقال به ظرفیت ۴۰۰ کیلوولت نبوده است، درمدار آمدن این پست نقش بسیار حیاتی و اثرگذاری در پایداری شبکه برق قم و اطمینان از استمرار تامین برق در استان قم خواهد داشت و تلاش مضاعف برای راه اندازی و در مدار آمدن سریع این پست، زودتر از زمانبندی پیش بینی شده، قطعا در تأمین رفاه و آسایش مردم به خصوص در دوره اوج بار امسال، ضروری و موثر خواهد بود.
قراگوزلو ادامه داد: امسال ما با یک افزایش دما بیش از وارد شدن به تقویم فصل تابستان مواجه شده ایم که اوج مصرف را در پی داشته است و کارکنان صنعت برق تمام تلاش خود را برای یک نظم پایدار به منظور استفاده همه مشترکان به کار بسته اند.
وی با اشاره به مسئله صرفه جویی ادارات گفت: براساس مصوبه ای که در هیات وزیران به تصویب رسیده، برای ادارات این طور تکلیف شد تا در تابستان طی ساعات اداری، ۳۰درصد و پس از خاتمه کار، ۶۰ درصد مصرف خود را نسبت به پارسال کاهش دهند.
قراگوزلو با بیان آخرین تغییرات برنامه مدیریت بار ادارات دولتی گفت: بر اساس این برنامه تنظیم وسایل سرمایشی در ادارات باید زیر ۲۴ درجه و بالاتر تنظیم شود و مصرف برق در ساعات اداری ۳۰ درصد نسبت به سال پایه ۱۴۰۰ و در ساعات غیراداری ۶۰ درصد کمتر از سال پایه ۱۴۰۰ کاهش یابد.
وی در پایان گفت:  بر اساس برنامه ادارات در مناطق عادی ادارات باید یک ساعت پیش از خاتمه کار و در مناطق گرمسیر زمان پایان ساعت اداری نسبت به توقف فعالیت وسایل سرمایشی اقدام کنند.