گردهمایی دفاتر بازار برق کشور به میزبانی شرکت توزیع برق خراسان رضوی برگزار شد

گردهمایی آموزشی کارکنان و مدیران دفاتر بازار برق و مجریان انرژی های تجدیدپذیر شرکتهای توزیع برق سراسر کشور به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در ابتدای این مراسم ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان در این گردهمایی به گستردگی شبکه برق این استان اشاره کرد و گفت: این شرکت دارای طولانی ترین شبکه توزیع نیروی برق کشور در پهنه استان خراسان رضوی است که به همه شهرستانها و روستاهای مربوط به این حوزه جغرافیایی به غیر از شهرستانهای مشهد، طرقبه و شاندیز خدمت رسانی می کند.

مهندس محسن ذبیحی افزود: خط مشی فعالیتهای دفتر بازار برق خراسان رضوی در افق ۱۴۰۴ استقرار نظام آراستگی ۵s+1، استقرار کامل دولت الکترونیک و استفاده از اپلیکیشن ها و سامانه های تحت وب، شاخص محوری، خودارزیابی، کار تیمی و فرآیندمحوری خواهد بود.

وی بیان کرد: در راستای نقشه استراتژی دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، خدمت رسانی شایسته و باکیفیت به ذینفعان، ارتقای بهره وری و چابکی با استفاده از دانش و فناوری، صیانت از محیط زیست و دارایی ها سرلوحه کار قرار گرفته است.

مهندس ذبیحی اضافه کرد: در همین راستا تلاش شده است که نصب نیروگاه های مقیاس کوچک، تامین سوخت حمایتی برای متقاضیان نصب این گونه نیروگاه ها، نصب سامانه های خورشیدی، خرید انرژی تولیدی از این سامانه ها، پایش پیک و بهره وری انرژی در اولویت قرار گیرد.

معاون بهره وری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز در این گردهمایی گفت: امسال این شرکت به عدد نصب یکهزار و ۲۲۰ نقطه اتوماسیونی در یکهزار روز تلاش بی وقفه دست یافت، تدوین شیوه نامه بهره برداری از شبکه اتوماسیون نیز توسط این شرکت تهیه شده که این مهم در کمتر شرکت توزیعی در کشور انجام گرفته است.

احمد اسدی افزود: در راستای اجرا و پیاده سازی سامانه اسکادا، فعل خواستن صرف شد و مدیریت بهینه پیک بار با ایجاد ابزارهای مناسب را در پی داشت، هم اینک این سامانه بومی سازی و در شرکت اجرا شده است که جزو نقاط قوت و افتخار شرکت به شمار می رود.

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز در این گردهمایی با ارایه گزارشی از عملکرد حوزه بازار برق این شرکت گفت: این استان در حوزه سامانه های خورشیدی از سال ۱۳۹۹ تاکنون در تعداد سامانه های منصوبه ۴۲.۶ درصد و در ظرفیت تولید انرژی از سامانه های مزبور ۳۷.۵ درصد با افزایش مواجه بوده است.

مهدی مرزبانی افزود: تاکنون بیش از ۲۰۰ ساختگاه احداث نیروگاه خورشیدی تا سقف هفت مگاوات با ظرفیت ۴۸۹ مگاوات در شهرستانهای مختلف خراسان رضوی شناسایی شده است.

وی اظهار داشت: هم اینک ۲۷ نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیت تولید برق ۸۴۰ کیلووات در ۲۹ شهرستان خراسان رضوی در حال احداث است.

وی اضافه کرد: از محل اجرای طرح کرامت خورشید نیز مجموع متقاضیان از نهادهای حمایتی برای نصب نیروگاه های خورشیدی کوچک مقیاس هفت هزار و ۱۲ مورد بوده که ۶ هزار و ۲۸ مورد بازدید اولیه از ساختگاه آنها توسط عوامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی انجام گرفته است.

مدیر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: سامانه جامع بازار برق و تلفات (سابات) در این شرکت نصب شده که این نرم افزار سه هدف انجام عملیات جاری بازار برق، پایش پیک و انرژی و پایش تلفات را دنبال می کند.

شایان ذکر است، برگزاری کارگاه انتقال تجربه، کارگاه عملی بازدید از سامانه های خورشیدی، نشست پرسش و پاسخ، بازدید از مرکز سمپات و مرکز دیسپاچیگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی از برنامه های جنبی این گردهمایی بود.

این گردهمایی در سه گروه از شرکتهای توزیع برق و با دعوت سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران (ساتبا) برگزار شد.