آخرین اخبار
شرکت آب و فاضلاب شهر اهواز
مدیرعامل شرکت آبفا اهواز تأکید کرد:

اجرای دو پروژه زیربنایی برای ارتقای کیفیت و کمیت آب در شهرستان کارون

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز در نشست با مسئولان و فعالان اجتماعی شهرستان کارون، از آغاز عملیات اجرایی دو پروژه بزرگ آبرسانی و بهسازی تأسیسات در اوایل آذرماه خبر داد.  
اجرای-دو-پروژه-زیربنایی-برای-ارتقای

به گزارش برقاب و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اهواز، نشست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با جمعی از فعالان اجتماعی شهرستان کارون، با حضور محمد امیر و سید محسن موسوی‌زاده و نمایندگان مجتبی یوسفی به همراه ساکی فرماندار شهرستان کارون، برگزار شد. در این نشست، مسائل و دغدغه‌های مرتبط با حوزه آب و فاضلاب شهرستان کارون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حسین عبیداوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این نشست و حضور فعالان اجتماعی و مسئولان شهرستان، به تشریح برنامه‌های اجرایی شرکت برای توسعه زیرساخت‌های آبرسانی و ارتقای کیفیت خدمات در شهرستان کارون پرداخت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای آغاز عملیات اجرایی دو پروژه مهم در اوایل آذرماه اظهار کرد: نخستین پروژه، احداث خط انتقال آب از جنوب شرق به تصفیه‌خانه کوت‌عبدالله است که نقش مؤثری در بهبود وضعیت تأمین آب و ارتقای کمی و کیفی آب شرب شهر کوت‌عبدالله خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز در ادامه، بازسازی و بهسازی بخش‌های مختلف تصفیه‌خانه کوت‌عبدالله را از دیگر پروژه‌های پیش‌بینی‌شده عنوان کرد و افزود: این طرح شامل بهسازی بخش فیلتراسیون، اصلاح حوضچه‌های پیش‌ته‌نشینی و سایر اقدامات فنی و زیرساختی موردنیاز است که با هدف ارتقای عملکرد تصفیه‌خانه و بهبود کیفیت آب شرب اجرا خواهد شد.

عبیداوی در پایان، بر اهمیت تعامل و هم‌افزایی میان مسئولان، فعالان اجتماعی و شرکت آب و فاضلاب اهواز برای پیگیری مطالبات مردم و تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی تأکید کرد تا خدمات‌رسانی به شهروندان با سرعت بیشتری استمرار یابد.

بیشتر بخوانیم : نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان اهواز برگزار شد