۴۰ درصد از ظرفیت سدهای هرمزگان آب دارند.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان گفت: بنابر دستور استاندار هرمزگان، حفظ و نگهداری سد سهران به شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان واگذار شد. “جمشید عیدانی” در جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب و کشاورزی استان هرمزگان که با حضور فریدون همتی استاندار هرمزگان در سالن جلسات استانداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی […]

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان گفت: بنابر دستور استاندار هرمزگان، حفظ و نگهداری سد سهران به شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان واگذار شد.

“جمشید عیدانی” در جلسه شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب و کشاورزی استان هرمزگان که با حضور فریدون همتی استاندار هرمزگان در سالن جلسات استانداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: مقایسه وضعیت منابع آب ذخیره شده در دریاچه سدهای استان هرمزگان در زمان‌های مشابه نسبت به سال‌های گذشته، نشان دهنده کاهش شدید منابع آبی است.

وی با بیان اینکه به صورت میانگین حدود ۴۰ درصد ظرفیت سدهای استان هرمزگان آب دارند، عنوان کرد: سد استقلال میناب وضعیتی مشابه خرداد ماه ۱۳۹۸ دارد؛ در خرداد ماه سال ۱۳۹۹ به دلیل بارندگی‌هایی که در اواخر سال ۱۳۹۸ انجام شد، حجم ذخیره شده در سد استقلال میناب دو برابر حجم موجود بود.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان ابراز داشت: سد شمیل و نیان در سال  ۱۳۹۹ تقریبا دو برابر سال خرداد سال ۱۳۹۸ ظرفیت داشت که در حال حاضر حجم این سد به ۲۰ درصد خرداد ماه ۱۳۹۹ رسیده است.

عیدانی تصریح کرد: حجم موجود ذخیره شده پشت سد سرنی میناب در خردادماه سال گذشته و امسال تقریبا برابر است.

وی با اشاره به آبگیری سد شمیل و نیان در بارندگی‌های اخیر، مطرح کرد: پیش‌بینی منابع و مصارف آب استان هرمزگان که در جلسه گذشته شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه آب و کشاورزی استان هرمزگان به تصویب رسید، نشان می‌دهد که بدون احتساب بارندگی، سد شمیل و نیان تقریبا در اواخر خرداد خشک شود اما با این ذخیره می‌توان امیدوار بود این سد تا اواخر شهریور آب داشته باشد.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان خاطرنشان کرد: طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی که در سراسر استان هرمزگان در حال اجراست یکی از راهبردهای وزارت نیرو برای احیای دشت‌ها و مدیریت بهتر منابع آب زیرزمینی و به دنبال آن سطحی است.

عیدانی بیان داشت: تقویت و استقرار گروه‌های گشت و بازرسی در سراسر استان هرمزگان از جمله وظایفی‌ است که شرکت‌ آب منطقه‌ای موظف به انجام آن است.

وی با بیان اینکه به ازای هر هزار چاه یک گروه گشت و بازرسی در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: در استان هرمزگان با توجه به اینکه بیش از ۲۳ هزار حلقه چاه وجود دارد ۲۰ گروه در نظر گرفته شده است.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان تشریح کرد: پر و مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز از دیگر وظایفی است که در طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی شرکت‌های آب منطقه‌ای ملزم به انجام آن هستند.