آخرین اخبار
شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر

کشف ۳۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در بوشهر

مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر از کشف و جمع‌آوری ۳۵ دستگاه استخراج ماینر غیرمجاز  رمزارز در مناطق مسکونی شهرستان‌های برازجان و عسلویه خبر داد.
کشف ۳۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در بوشهر

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، هاشم زیرک اظهار کرد: این دستگاه‌ها در چند عملیات بازرسی و پایش میدانی، گزارش‌های مردمی و بررسی‌های مبتنی بر حرارت و صوت در واحدهای مسکونی و اماکن فاقد سکنه شناسایی و جمع‌آوری شدند.
وی افزود: در یکی از این موارد، ۲ دستگاه ماینر در یک واحد مسکونی در برازجان و از طریق انشعاب غیرمجاز پیش از کنتور کشف شد.
مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر ادامه داد: این ۲ دستگاه از تجهیزات باقیمانده یک مرکز استخراج غیرمجاز بود که در عملیات قبلی در تاریخ ۲۶ شهریورماه شناسایی شده بود و با هوشیاری نیروهای شرکت توزیع برق، در ورود مجدد به محل، این تجهیزات کشف و ضبط شد.
زیرک گفت: در عملیات دیگری در برازجان، ۱۲ دستگاه ماینر در یک منزل مسکونی فاقد سکنه کشف شد.
وی بیان کرد: این ملک تمامی امکانات لازم برای بهره‌برداری از دستگاه‌ها را فراهم کرده بود اما پیش از آغاز فعالیت و وارد شدن خسارت به شبکه برق، نیروهای شرکت توزیع با شناسایی کابل غیرمجاز آلومینیومی، به محل مشکوک شده و ۱۲ دستگاه ماینر به همراه تجهیزات جانبی را کشف و ضبط کردند.
مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر افزود: در شهرستان عسلویه نیز در دو عملیات جداگانه، ۱۲ دستگاه ماینر در اماکن مسکونی کشف و جمع‌آوری شد.
وی گفت: در برازجان نیز چهار دستگاه ماینر در یک اتاق مستقل در حیاط یک واحد مسکونی و پنج دستگاه دیگر در یک منزل شخصی شناسایی و جمع‌آوری شد.
زیرک اظهار کرد: همه این تجهیزات از طریق انشعاب‌های غیرمجاز و پیش از کنتور به شبکه برق متصل بودند و پس از هماهنگی با دادستانی و پلیس امنیت اقتصادی برازجان و پلیس آگاهی شهرستان عسلویه، برق محل‌ها قطع و تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز جمع‌آوری شد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک به استخراج غیرمجاز رمزارز، موضوع را از طریق مجاری قانونی به شرکت توزیع نیروی برق اطلاع دهند.

 

 

بیشتر بخوانیم : شرکت توزیع نیروی برق بوشهر در ارتقای جایگاه بهام رتبه نخست کشور را کسب کرد