به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، رضا کوفی در توضیح این خبر اظهار کرد: در پی گزارشات و بررسیهای لازم، ۲۰ دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز در یک منزل مسکونی در شهرستان گناوه شناسایی و کشف شد.
وی افزود: این تجهیزات به صورت غیرمجاز و پیش از کنتور به شبکه برق متصل شده بودند و توان مصرفی آنها ۲۵ کیلووات برآورد شده است.
مدیر برق شهرستان گناوه ادامه داد: تجهیزات کشفشده شامل دستگاههای استخراج رمزارز، پاور و فن دمنده بود که درون یکی از اتاقهای خواب این منزل استیجاری و با استفاده از فن و کولر برای خنکسازی نگهداری میشد.
کوفی بیان کرد: با هماهنگی قاضی کشیک و همکاری اطلاعات سپاه شهرستان گناوه، برق محل قطع و تجهیزات استخراج رمزارز غیرمجاز جمعآوری شد.
وی عنوان کرد: شناسایی موارد استفاده غیرمجاز از شبکه برق و مقابله با فعالیتهای استخراج رمزارز غیرمجاز با هدف صیانت از شبکه و جلوگیری از تضییع حقوق مشترکان در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر قرار دارد.