سروش حیدری مدیر نظارت بر اجرای طرح های آب و فاضلاب منطقه دو گفت:

تامین آب شرب شهروندان در شرایط بحرانی

با عنایت به تعهدات شرکت آبفای منطقه 2 به احداث مخازن آب اضطراری در محلات مختلف شهری این منطقه به منظور تامین آب شرب شهروندان در شرایط بحرانی، باتوجه به برنامه ریزی های انجام شده توسط معاونت مهندسی و توسعه و هماهنگی انجام شده است.

تامین آب شرب شهروندان در شرایط بحرانی

 

به گزارش برقآب، به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا منطقه ۲ استان تهران؛ وی در ادامه تصریح کرد: با واحدها و عوامل مربوطه، مخازن آب اضطراری مورد تعهد در محلات مختلف این منطقه پس از انجام حفاری گود و احداث فونداسیون، تحت نظارت عوامل دفتر نظارت بر اجرای طرح‌های آب و فاضلاب این شرکت، نصب و احداث گردید.

باعنایت به اینکه شهر تهران در منطقه ای با خطر لرزه خیزی بالا قرار دارد، سامان دهی تامین آب شرب در روزهای نخست وقوع زلزله حائز اهمیت فراوان است.

در این راستا ساخت مخازن ذخیره آب اضطراری در محله های مختلف از اقدامات شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ شهر تهران در مدیریت بحران پس از وقوع حوادث به ویژه زلزله و به منظور تامین آب شرب مورد نیاز مردم محلات مختلف در روزهای نخست بعد از حادثه می باشد.

با عنایت به اینکه حجم هر کدام از مخازن نصب شده ۱۰۰ هزار لیتر می باشد، نیاز شهروندان محلات مختلف تهران به آب شرب را در روزهای نخست پس از حادثه تامین خواهند کرد و مردم با خطر بی‌آبی مواجه نمی‌شوند.

براساس موقعیت یابی های فنی و اجرایی ساختگاه های احداث مخازن ذخیره آب اضطراری در منطقه و پس از اخذ تاییدیه های لازم، طی سال گذشته در چندین محل از جمله بوستان‌های شهدای جوان ، پارک نور ، بوستان گلپر ، میدان دوازدهم ، بوستان سرو شیراز ، بوستان سمیه ، بوستان آلاله ، بوستان موزه قصر ، بوستان میرزای شیرازی عملیات احداث و نصب مخازن صورت پذیرفت.

جنس این مخزن فولادی و دارای پوشش اپوکسی چندلایه است که با توجه به داشتن پوشش و محافظ داخلی و بیرونی علاوه بر مقاومت در برابر خوردگی و آسیب دیدگی، از عمر مفید و طولانی مدت برخوردار است.

مخازن مذکور به شبکه توزیع آب متصل بوده و آب به صورت دائم در آن در حال گردش می‌باشد و در نتیجه آب راکد باقی نمی‌ماند و مشکلات بهداشتی پیدا نمی‌کند. در موقع زلزله اتصال این مخازن به شبکه توزیع از طریق شیرهای بلادرنگ نصب شده بطور خودکار و به‌محض اینکه فشار شبکه به طور قابل‌ملاحظه‌ای تغییر کند، قطع شده و آب شربی که در مخزن در حال عبور مستمر بوده، ذخیره‌سازی می‌شود که از طریق پمپ‌ و همچنین مکانیزم دستی تعبیه شده در اتاقچه هر مخزن می توان نسبت به برداشت آب شرب اقدام نمود.