به گزارش برقآب، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، پیام جوادی در نشست کنترل پروژه و پیگیری طرح های طرح جهادی رفع ضعف ولتاژ و کاهش تلفات با اعلام اینکه این طرح بزرگ و جهادی امسال آغاز شد و خوشبختانه با تلاش همکاران روند بسیار مطلوبی را طی کرده است گفت: خدمت به مردم شریف استان با ارائه برق پایدار و افزایش کیفیت ارائه خدمات به مشترکین اصلیترین رویکرد این شرکت است و امورهای 10گانه شرکت توزیع در سطح استان با بهکارگیری کارشناسان و بهرهمندی از پرسنل تلاشگر شبانهروزی برای اجرای طرح بزرگ و جهادی رفع ضعف ولتاژ و کاهش تلفات فعالیت میکنند.
جوادی تامین برق و رفع مشکلات ناشی از افت ولتاژ را یکی از اهداف اصلی اجرای این پروژه دانست و افزود: استان زنجان حدود 500هزار مشترک برق دارد و این تعداد همه ساله رو به افزایش است و با توجه به پیشبینی و طراحی انجام شده در قالب این طرح جهادی با اجرای و افزایش کیفیت زیرساختهای شبکه و بهکارگیری ترانسفورماتورهای جدید بر روی شبکه کیفیت و پایداری تامین برق در سطح استان تا حدود 10 سال آینده با اجرای این پروژه تضمین شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان از افزایش احداث و نصب پستهای جدید هوایی از 100دستگاه به 130دستگاه خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه به همت همکاران در بخشهای ستادی و اجرایی شرکت این تعداد ترانسفورماتور برای نصب بر روی شبکه تهیه شده است و باید با طراحی، نظارت دقیق، مهندسی ارزش و مدیریت داراییهای فیزیکی برای استفاده بهینه از منابع برای رسیدن به اهداف شرکت تلاش کنیم.