آخرین اخبار
استان تهران

کشف و قطع انشعاب غیرمجاز آب در مهرآباد رودهن

در راستای طرح مقابله با انشعابات غیرمجاز و جلوگیری از هدررفت و تضییع حقوق مشترکین قانونی، یک مورد انشعاب غیرمجاز به قطر ۳/۴ اینچ متصل به خط لوله ۹۰ میلی‌متری در منطقه مهرآباد رودهن شناسایی و قطع شد.
کشف و قطع انشعاب غیرمجاز آب در مهرآباد رودهن

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران مهرآباد رودهن، در راستای طرح مقابله با انشعابات غیرمجاز و جلوگیری از هدررفت و تضییع حقوق مشترکین قانونی، یک مورد انشعاب غیرمجاز به قطر ۳/۴ اینچ متصل به خط لوله ۹۰ میلی‌متری در منطقه مهرآباد رودهن شناسایی و قطع شد.
حسین درویش‌خضری مدیر امور آب و فاضلاب رودهن با اعلام این خبر اظهار داشت: این انشعاب غیرمجاز که برای مصارف تجاری، مسکونی و سوله استفاده می‌شد، طی عملیاتی مشترک توسط عوامل بهره‌برداری و امور مشترکین رودهن به همراه همکاران حوزه معاونت خدمات مشترکین ستاد کشف و جمع‌آوری گردید.
وی با اشاره به پیامدهای منفی استفاده غیرمجاز از شبکه آب‌رسانی بر افت فشار و افت کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان، تأکید کرد: اقدامات حقوقی و اداری لازم برای برخورد با متخلفان و اخذ خسارات وارده در دستور کار قرار دارد و پایش شبکه‌های آب‌رسانی در سطح منطقه به منظور شناسایی و قطع سایر انشعابات غیرمجاز به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت

 

بیشتر بخوانیم : زنگ آب در مدرسه پسرانه ایمان رودهن به صدا درآمد؛ ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در آستانه سال تحصیلی جدید