آخرین اخبار
شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت مصرف برق نیازمند مشارکت عمومی است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی متصل به شبکه در این استان از ۴.۵ مگاوات در سال‌های گذشته به ۱۵۰ مگاوات افزایش یافته و روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی نیز باید در آستانه پیک مصرف برق تابستان، برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی اهتمام جدی داشته باشند.
توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت مصرف برق نیازمند مشارکت عمومی است

به گزارش برقاب و  روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، غلامرضا حشمتی روز چهارشنبه در نشست شورای سیاست‌گذاری روابط عمومی‌های استان بوشهر اظهار کرد: مدیریت مصرف برق و جلب مشارکت شهروندان در استفاده بهینه از انرژی، یکی از مهم‌ترین راهکارهای حفظ پایداری شبکه برق به شمار می‌رود.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر افزود: در حالی که ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی متصل به شبکه در سال‌های گذشته ۴.۵ مگاوات بود، اکنون این میزان به ۱۵۰ مگاوات رسیده و این نیروگاه‌ها در تأمین برق استان نقش مؤثری ایفا می‌کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با تأکید بر نقش روابط عمومی‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف انرژی گفت: در آستانه پیک بار مصرف برق تابستان، روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، نهادها و سازمان‌ها باید با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی، نسبت به ترویج فرهنگ مصرف بهینه برق و آگاه‌سازی عمومی اهتمام جدی داشته باشند.
حشمتی همچنین به موضوع ماینرهای غیرمجاز اشاره کرد و افزود: استخراج غیرمجاز رمزارزها یکی از عوامل افزایش مصرف برق و ایجاد فشار بر شبکه است و شناسایی و برخورد با این مراکز به‌صورت مستمر در دستور کار قرار دارد.
وی از اجرای پویش «سفیران انرژی سبا» خبر داد و بیان کرد: این پویش با هدف ارتقای آگاهی عمومی، جلب مشارکت مردم و نهادینه‌سازی فرهنگ مدیریت مصرف انرژی در استان اجرا می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر خاطرنشان کرد: همکاری مردم، رسانه‌ها و روابط عمومی دستگاه‌ها در رعایت الگوی مصرف، نقش مهمی در تأمین برق پایدار و عبور موفق از روزهای اوج مصرف تابستان خواهد داشت.
گفتنی است نشست مدیران روابط عمومی ادارات استان با حضور ارسلان زارع استاندار، معاونین و مدیران استانداری برگزار شد

 

 

بیشتر بخوانیم :  مدیریت مصرف برق و پویش ۲۵ درجه قرار همدلی در اولویت راهبردی شهرستان گناوه