به گزارش برقاب یکشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۴ مانور مشترک اطفاء حریق، امداد و نجات و پدافند غیرعامل، با هدف سنجش آمادگی و هماهنگی تیمهای واکنش سریع در شرایط بحرانی، صبح امروز در محل پست فوق توزیع ۴۰۰ کیلوولت نبوت زاهدان با مشارکت سازمان آتشنشانی و ایمنی و اورژانس زاهدان با موفقیت به اجرا درآمد.
این مانور با سناریوی فرضی وقوع آتشسوزی گسترده در یکی از ترانسفورماتورهای فشار قوی و آسیبدیدگی (مصدومیت) چند نفر از پرسنل پست طراحی شد. پس از اعلام وضعیت اضطراری، تیمهای آتشنشانی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان، نیروهای اورژانس ۱۱۵ و تیمهای امدادی شرکت برق به سرعت در محل حاضر شدند و عملیات مهار و نجات را آغاز کردند.
در این عملیات، سرعت عمل تیمهای عملیاتی در مهار آتشسوزی با استفاده از تجهیزات تخصصی پودر و فوم، و همچنین تخلیه ایمن منطقه حادثه مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین، میزان آمادگی پرسنل پست در استفاده از تجهیزات اطفاء حریق اولیه و قطع اضطراری جریان برق سنجیده شد.
این مانور در چارچوب برنامههای سالانه ارتقاء ایمنی و اجرای اصول پدافند غیرعامل در زیرساختهای حیاتی شرکت برق منطقهای سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مانور اطفاء حریق و پدافند غیرعامل در پست فوق توزیع ۴۰۰ کیلوولت نبوت زاهدان
به گزارش برقاب یکشنبه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۴ مانور مشترک اطفاء حریق، امداد و نجات و پدافند غیرعامل، با هدف سنجش […]