به گزارش برقاب مدیر برق شهرستان اردبیل با اعلام این خبر گفت: با تلاش شبانه روزی همکاران برق غیر مجاز این مدیریت و همکاری نهاد های قضایی و انتظامی این شهرستان، ۴دستگاه ماینر غیر مجاز کشف و جمع آوری گردید.
رسول قدیمی افزود: با رصد و پایش جریان مصرفی از شبکه برق با هوشیاری همکاران غیر مجاز این مدیریت تعداد۴دستگاه ماینر غیر مجاز با مجموع جریان ۴۸ آمپر در یکی از مراکز تولیدی کشف و ضبط گردید.
وی با تاکید بر برخورد قانونی با متخلفان برق های غیر مجاز گفت: مراکز غیر قانونی استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بیش از اندازه برق سبب تخریب شبکه شده و باعث خاموشی های ناخواسته و بی برنامه می شود. لذا برابر دستوالعمل های ابلاغی ضمن قطع و جمع آوری انشعاب برق، مشترک جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می شود.
جمع آوری ۴دستگاه ماینر غیر مجاز در محدوده برق شهرستان اردبیل
به گزارش برقاب مدیر برق شهرستان اردبیل با اعلام این خبر گفت: با تلاش شبانه روزی همکاران برق غیر مجاز […]