حمیدرضا نامداری” مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز، از تلاشهای این شرکت برای جداسازی آب شرب از فرآیند آبیاری فضای سبز شهری خبر داد و گفت: این اقدام در چارچوب تکالیف ابلاغی از سوی وزارت نیرو و بهمنظور حفظ منابع آبی، کاهش هدر رفت آب و بهبود تامین آب شرب پایدار آغاز شده است.
به گزارش برقاب گفته او طی دو ماه ابتدایی سال ۱۴۰۴، تعداد ۹۹ انشعاب مربوط به فضای سبز قطع و جداسازی شده که این اقدام مانع هدر رفت ۴۴۶ هزار و ۵۲۹ متر مکعب آب شده است؛ همچنین، پیشبینی میشود که در طول سال جاری ۴۵۷ انشعاب دیگر با مصرف ۴ میلیون و ۵۴۱ هزار متر مکعب آب قطع و تفکیک شود.
نامداری، تعداد انشعابات فضای سبز شهری در سال ۱۴۰۳ را ۶۹۷ فقره با حجم مصرف ۵ میلیون و ۵۶۹ هزار متر مکعب در سال برآورد کرد و گفت: با بهرهگیری از روشهای جایگزین مانند بازچرخانی آب و استفاده از پساب در فرایند آبیاری، شاهد روند کاهشی هدر رفت آب خام و شرب از این چرخه خواهیم بود.
پیشگیری از هدر رفت ۴۴۶ هزار متر مکعب آب شرب
حمیدرضا نامداری” مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز، از تلاشهای این شرکت برای جداسازی آب شرب از فرآیند آبیاری […]