آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

یاسوج و سی‌سخت آب شرب کاملا بهداشتی دارند

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: کیفیت آب شرب شهرهای یاسوج و سی‌سخت و روستاهای آنها طبق آزمایشات […]
یاسوج و سی‌سخت آب شرب کاملا بهداشتی دارند

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: کیفیت آب شرب شهرهای یاسوج و سی‌سخت و روستاهای آنها طبق آزمایشات انجام شده مشکلی ندارد.

به گزارش برقاب  پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)،در روزهای اخیر در فضای مجازی، اخباری مبنی بر بو و مزه خاص آب در برخی مناطق یاسوج و روستاهای شهرستان دنا دست به دست شد که مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرگونه مشکلی بهداشتی را کرد.
امید صالحی با بیان اینکه آب مناطق ابوذرها در یاسوج و یکی از روستاهای شهرستان دنا کاملاً بهداشتی است، خاطر نشان کرد: این در حالیست که به‌صورت روزانه از تصفیه‌خانه اضطراری آزمایش‌گیری انجام می‌شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به اینکه این مخزن در نزدیکی منطقه ابوذرها است، وقتی آب‌ژاول در مخزن ریخته می‌شود، ساکنان بالادست و نزدیک مخزن بوی کلر بیشتری احساس می‌کنند. آزمایشگاه آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد یکی از بهترین آزمایشگاه‌های کشور است و ما مشکلی از این بابت نداریم.
وی در خصوص مشکل کمبود آب شهر یاسوج نیز گفت: هم اکنون مشکل تولید آب نداریم، اما ظرفیت مخازن کم است بطوریکه یک مخزن با ظرفیت 5 هزار مترمکعب، 45 درصد جمعیت شهر یاسوج را پوشش می‌دهد..
وی با اشاره به اینکه یک مخزن 15 هزار مترمکعب برای افزایش حجم مخازن شهر یاسوج پیش‌بینی‌شده است که در مرحله مناقصه قرار دارد،یادآور شد: پس از ساخت این مخزن مشکلی از نظر ظرفیت مخزن نخواهیم داشت و شهرک‌های الغدیر و ولایت 9 سال تنش آبی داشتند و مشکل آب این مناطق حل شد و مشکلی بابت فشار آب وجود ندارد.
صالحی یادآور شد: در شهر لیکک بهمئی نزدیک به 7 سال مشکل آب داشتند، 47 درصد هدررفت در خطوط انتقال این شهر وجود داشت که این مشکل را رفع کردیم و اکنون نخستین سالی است که لیکک بهمئی آب پایدار دارد و با توجه‌ به عدم قطعی و فشار خوب آب 96 درصد افزایش مصرف آب‌بها در این سیکل داشتیم.