آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

372 متر دیوار ساحلی در رودخانه های یزد اجرا شده است

مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد از اجرای 372 متر دیوار ساحلی رودخانه های استان […]
372-متر-دیوار-ساحلی-در-رودخانه-های-یزد-اجر
مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد از اجرای 372 متر دیوار ساحلی رودخانه های استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش رسانه برقآب و به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای استان یزد، ناصر کامیارفرد مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه ای استان یزد با اعلام این خبر گفت: عملیات عمرانی اجرای دیوار ساحلی و همچنین تثبیت بستر رودخانه های استان، از ابتدای سال جدید تاکنون به میزان 372 متر انجام شده است.

وی افزود: این عملیات در رودخانه های شهرستان های اشکذر، اردکان، ابرکوه، مهریز و تفت اجرا شده است.

کامیارفرد با بیان اینکه هزینه اجرای عملیات دیوار ساحلی از محل اعتبارات استانی به مبلغ 4 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است، خاطر نشان  کرد: در سال جاری لایروبی و احداث دیوار ساحلی رودخانه ها در شهرستان های استان با عنایت به اعتبارات تخصیص یافته در دستور کار قرار دارد.

مدیررودخانه ها و سواحل شرکت سهامی آب منطقه ای استان یزد هدف از اجرای دیوار ساحلی را جلوگیری از ورود سیل به شهر، زمین های کشاورزی و مناطق هم جوار رودخانه دانست.

همچنین اجرای دیوار ساحلی موجب احیاء و ساماندهی رودخانه شده و از تصرفات به رودخانه جلوگیری می نماید.