آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

۳۴۰ هزار لیتر آب برای زائران حسینی در مرز ریمدان به صورت روزانه تامین میشود

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان دشتیاری گفت: در مرز ریمدان برای زائرین اربعین حسینی روزانه بیش از ۳۴۰ هزار […]
۳۴۰-هزار-لیتر-آب-برای-زائران-حسینی-در-مر

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان دشتیاری گفت: در مرز ریمدان برای زائرین اربعین حسینی روزانه بیش از ۳۴۰ هزار لیتر آب  تامین می شود.

به گزارش رسانه برقآب و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ، حمید حقیقت منش افزود: امور آب و فاضلاب دشتیاری در راه خدمات رسانی به زوار حسینی که از مرز ریمدان وارد کشور می شوند  اقدامات متعددی انجام داد و برای تامین آب و آبرسانی به اردوگاه ها، موکبها و پارکینگ های در نظر گرفته شده برای زائرین اقدامات لازم صورت گرفت.

وی بیان کرد: در همین راستا برای رفاه زوار ورودی به پایانه مرزی ریمدان روزانه بیش از ۳۴۰ هزار لیتر آب سالم به وسیله ۱۳ دستگاه تانکر آبرسان سیار تامین می شود و بالغ بر چهار هزار آب معدنی نیز با همکاری سازمان عتبات عالیات روزانه در اختیار زوار قرار می گیرد، همچنین  برای حفظ سلامت و بهداشت زائرین نیز بیش از ۲۰۰ رشته انشعاب در حمام ها و سرویس های بهداشتی مواکب نصب شده است.

حقیقت منش افزود: برای حفظ سلامت زوار در این پایانه مرزی یک دستگاه آزمایشگاه سیار مستقر شده و علاوه بر آن مخازن آبی نیز روزانه در پنج نوبت کلرزنی می شوند.