پیمایش ویلاهای استخردار واقع در منطقه احمدآباد دماوند درپی مشکلات به وجود آمده در روز های گذشته
در پی بروز برخی مشکلات و نارضایتیهای گزارششده در روزهای گذشته، مسئولان مربوطه اقدام به پیمایش و بازدید میدانی از ویلاهای استخردار واقع در منطقه احمدآباد دماوند کردند.
به گزارش برقاب و روابط عمومی آبفای شرق استان تهران ،مهدی قربانی دراین خصوص اظهارداشت: این اقدام با هدف بررسی وضعیت فعالیت ویلاهای اجارهای، رعایت ضوابط بهداشتی و ایمنی استخرها و همچنین رسیدگی به شکایات مطرحشده از سوی ساکنان منطقه انجام شده است. در جریان این پیمایش، تیمهای نظارتی با حضور در بخشهای مختلف احمدآباد، وضعیت ویلاهای دارای استخر را مورد ارزیابی قرار دادند.
بر اساس گزارشهای اولیه، در برخی موارد تذکرات لازم به مالکان ویلاها درباره رعایت قوانین، نحوه اجارهدهی و مدیریت تجمعات داده شده است. همچنین تأکید شده است که ادامه فعالیت این واحدها باید در چارچوب مقررات و با رعایت حقوق ساکنان محلی انجام شود.
بر اساس اعلام مدیر آبفای دماوند نظارتها در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت و در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی لازم صورت میگیرد.
لازم به توضیح است ،منطقه احمدآباد دماوند در سالهای اخیر به دلیل نزدیکی به تهران و شرایط مناسب آبوهوایی، به یکی از مقاصد محبوب برای اجاره ویلا بهویژه ویلاهای استخردار تبدیل شده است
پیمایش ویلاهای استخردار واقع در منطقه احمدآباد دماوند
پیمایش ویلاهای استخردار واقع در منطقه احمدآباد دماوند درپی مشکلات به وجود آمده در روز های گذشته در پی بروز […]