آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

پیشرفت 40 درصدی عملیات ترمیم و آب بندی مخازن خط اول انتقال آب به یزد

به گزارش برقاب از  روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، افشین عالمی معاون طرح و توسعه این شرکت با […]
انتقال آب

به گزارش برقاب از  روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، افشین عالمی معاون طرح و توسعه این شرکت با اشاره به اهمیت پایداری زیرساخت‌های انتقال آب اظهار کرد: پروژه ترمیم و اصلاح و آب بندی مخازن ایستگاه‌های پمپاژ خط اول انتقال آب به یزد در راستای ارتقای بهره‌وری شبکه انتقال و کاهش هدررفت آب با اعتباری بالغ بر ۶۴ میلیارد ریال از اسفند ماه آغاز شده و با توجه به شرایط حاکم با پیشرفت مناسب 40 درصدی همراه بوده است.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه‌ای یزد با بیان اینکه هدف از اجرای این عملیات جلوگیری از هدررفت و نشت آب و افزایش پایداری تأمین آب شرب استان است، گفت: برنامه زمانبندی این پروژه سه ماهه است که با توجه به شرایط زمانبر خواهد بود.

عالمی ادامه داد: با توجه به شرایط کم‌آبی و اهمیت تأمین پایدار آب شرب در استان یزد، اجرای پروژه‌های نگهداری، بازسازی و بهسازی تأسیسات انتقال آب از اولویت‌های این شرکت به شمار می‌رود.

وی در پایان تأکید کرد: حفظ پایداری خط انتقال آب و کاهش هدررفت، نقش مهمی در استمرار خدمت‌رسانی و تأمین مطمئن آب شرب مورد نیاز مردم استان دارد.

 

بیشتر بخوانیم:عملیات اجرایی دو طرح آبی در دهه فجر انقلاب در استان یزد