آخرین اخبار
اخبار صنعت برق

​پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شهرستان ایجرود پایان یافت

​پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شهرستان ایجرود پایان یافت به گزارش پایگاه خبری برقآب، به نقل از روابط عمومی […]
​پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شهرستان ایجرود پایان یافت

​پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شهرستان ایجرود پایان یافت

به گزارش پایگاه خبری برقآب، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، داود احمدی نقیب با اشاره به‌این‌که ​پروژه تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شبکه‌های توزیع برق با هدف بهسازی و افزایش پایداری شبکه انجام می‌گیرد گفت: افزایش تاب‌آوری شبکه و پیشگیری از سرقت و ایمن‌سازی از مهمترین اهداف اجرای این طرح است که خوشبختانه با تلاش همکاران مدیریت توزیع برق شهرستان ایجرود طرح بزرگ تبدیل سیم به کابل خودنگهدار شبکه‌های توزیع برق شهرستان ایجرود به پایان رسید.

احمدی نقیب افزود: مجموع شبکه‌های توزیع برق شهرستان ایجرود حدود 1000کیلومتر است که از این میزان 325 کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی در طرح بزرگ تبدیل سیم به کابل شبکه‌های توزیع برق اصلاح و بهسازی شده است و با پایان این طرح به میزان قابل توجهی از تلفات شبکه کاسته می‌شود.

گفتنی است شهرستان ایجرود بیش از 20هزار مشترک برق با تعرفه مختلف دارد  که بیش از 65درصد از انرژی توزیع شده در این شهرستان در بخش‌های صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.