سرپرست دفتر مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت:تمام شهرها و روستاهای سيل زده استان گلستان از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار می باشند .
به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گلستان، مهندس حاجی مشهدی با اعلام این خبر اظهار داشت: طی بازدید های اکیپ مدیریت بحران شرکت به همراه مدیران مناطق سیل زده ، آب در شبكه های آب شرب از لحاظ كمي و كيفي در حد استاندارد بوده و در دسترس همه مشترکین قرار دارد و خوشبختانه هیچ مشکلی در تامین آب شرب وجود ندارد .
به گفته وي، نظارت و پايش مستمر آب شرب در شهرها و روستاهای سيل زده استان با همكاري مراكز بهداشتي صورت مي گيرد.
وي همچنين از همه مردم مناطق سيل زده خواست كه در صورت مشکل در تامین آب شرب و یا مشاهده تركيدگي شبكه هاي آبرساني، موارد را از طريق شماره 122 گزارش كرده تا گروه هاي فني در اسرع وقت نسبت به رفع مشكل و آبرسانی با تانکر سیار اقدام كنند..
لازم به ذکر است سرپرست دفتر بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب و فاضلاب در راستای برآورد اولیه از خسارت وارده در مناطق آسیب دیده از تاسیسات و خطوط انتقال روستاهای دهستان آق سوی کلاله شامل:یکه قوز علیا و سفلی. کاظم خوجه.صالح آباد. اجن سنگرلی. گونیلی. خواجه حسن. اجن یلی و قوجمز و روستای نارلی آجی سو مراوه تپه به اتفاق مدیران امور آب و فاضلاب این دو شهرستان بازدید بعمل آورد و دستورات لازم در جهت مرمت و بازسازی صورت پذیرفت .
گفتنی است بارش شديد باران در روز های اخير در شرق استان گلستان، باعث خسارت در بعضی مناطق گردید که خوشبختانه آب شرب سالم و بهداشتی در دسترس مردم مناطق آسیب دیده قرار دارد.