آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

نصب 351 کنتورحجمی بر روی چاه های آب استان هرمزگان

به گزارش برقآب و روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت سهامی آب […]
نصب-351-کنتورحجمی-بر-روی-چاه-های-آب-استان-ه

به گزارش برقآب و روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان، معاون حفاظت و بهره برداری شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان گفت: نصب 351 کنتورحجمی بر روی چاه های استان هرمزگان تا پایان مهر امسال انجام شده است. طبق ماده 12 قانون توزیع عادلانه آب همه چاه های آب موجود در کشور باید به وسایل اندازه گیری و سنجش میزان سطح آب و آبدهی  تجهیز شده و صاحبان پروانه بهره برداری این چاه ها، موظف به نصب کنتور یا همان شمارشگر هستند.

محمد امین طبسی توضیح داد: علت نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه های آب برای این است که کارشناسان آب بتوانند بر میزان بهره برداری از منابع آب زیرزمینی نظارت و پایش دقیق داشته تا با کنترل میزان برداشت ها از بروز فرونشست زمین ، کاهش کمی و کیفی آب های زیرزمینی، پیشروی آب شور در منابع آب شیرین زیرزمینی ، کاهش کیفیت چشمه های آب شیرین و پایین رفتن سطح آب زیرزمینی جلوگیری کنند.

وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه سال جاری در شهرستان رودان 104 دستگاه، بندرعباس 84 دستگاه، میناب 63 دستگاه، پارسیان 17 دستگاه، حاجی آباد 36 دستگاه، بستک 19 دستگاه، جاسک 6 دستگاه ، بندرلنگه و خمیر 2 دستگاه و شهرستان های قشم و سیریک نیز 2 دستگاه شمارشگر نصب شده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس اقدامات صورت گرفته تا پایان اسفند ماه سال 1401 تعداد 10 هزار و 446 شمارشگر یعنی 51 درصد از کل چاه های استان که دارای پروانه بهره برداری بوده اند به شمارشگر تجهیز شده اند و با توجه به الزامات قانونی موجود باقی چاه ها هم می بایست به شمارشگر تجهیز شوند. نصب 351 کنتورحجمی بر روی چاه های آب استان  هرمزگان انجام شده است که این میزان تا پایان مهرماه امسال بوده است.