آخرین اخبار
اخبار صنعت برق

نصب و راه‌اندازی ۶ دستگاه رله ثانویه ریكلوزردار

به گزارش برقاب معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: با تلاش همکاران […]
نصب و راه‌اندازی ۶ دستگاه رله ثانویه ریكلوزردار
به گزارش برقاب معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: با تلاش همکاران امور دیسپاچینگ، ۶ دستگاه رله ثانویه ریکلوزردار خریداری و در واحدهای برق اردبیل، بیله سوار و خلخال نصب و راه‌اندازی گردید.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: با تلاش همکاران امور دیسپاچینگ، ۶ دستگاه رله ثانویه ریکلوزردار خریداری و در واحدهای برق اردبیل، بیله سوار و خلخال نصب و راه‌اندازی گردید.

احسان اله بخشی افزود: این رله‌ها با قابلیت قطع و وصل خودکار و فرمان‌پذیری از راه دور، سرعت جداسازی بخش معیوب شبکه را بالا برده و زمان برقداری مجدد را به‌طور محسوسی کاهش می‌دهند که نتیجه مستقیم این اقدام، کاهش شاخص‌های خاموشی (SAIDI/SAIFI)، پایداری بیشتر شبکه در پیک بار و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به مشترکان است.

وی با اشاره به امکان تنظیمات حفاظتی و هماهنگی تریپ‌ها با کلیدهای حفاظتی بالادستی این تجهیزات گفت: تست‌های تزریق ثانویه، صحت‌سنجی آلارم‌ها و بررسی منحنی‌های زمان، جریان نیز مرحله‌ به‌ مرحله اجرا گردیده است تا اطمینان از عملکرد مطمئن در مانورهای عملیاتی و شرایط وقوع خطا حاصل شود به طوری که، اتصال این تجهیزات به اسکادا نیز امکان پایش برخط و فرمان‌دهی سریع دیسپاچینگ را فراهم خواهدنمود.

بخشی در انتها خاطر نشان کرد: این اقدام، گامی دیگر در تکمیل مسیر اتوماسیون شبکه و افزایش تاب‌آوری در برابر نوسانات و حوادث شبکه می باشد.