آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

فاضلاب غرب زاهدان در مسیر خدمت‌رسانی به ۸۰ هزار نفر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان از توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در غرب شهر زاهدان خبر داد و […]
فاضلاب غرب زاهدان در مسیر خدمت‌رسانی به ۸۰ هزار نفر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان از توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در غرب شهر زاهدان خبر داد و گفت: اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب در این محدوده، گامی مهم در ارتقای بهداشت عمومی و بهبود شرایط زیست‌محیطی شهروندان خواهد بود.

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان، فرهاد سرگلزایی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حوزه فاضلاب اظهار کرد: در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵، با هدف‌گذاری صورت‌گرفته، اجرای ۶۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در دستور کار قرار دارد که تمامی اقدامات لازم از جمله تأمین مصالح و انتخاب پیمانکار انجام شده است و پروژه آماده اجراست. این طرح نقش مؤثری در توسعه فاضلاب غرب زاهدان و افزایش پوشش خدمات فاضلاب خواهد داشت.

وی با اشاره به تأمین منابع مالی مورد نیاز این پروژه‌ها خاطرنشان کرد: اعتبار مصوب سال جاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته رشد دو برابری داشته است. همچنین در سال جاری حدود ۳۰ کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا و ۸ هزار اشتراک جدید واگذار شده است که نشان‌دهنده شتاب گرفتن روند توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در این منطقه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در ادامه، بازچرخانی فاضلاب تصفیه‌خانه شهر زاهدان را از اولویت‌های اصلی این شرکت برشمرد و گفت: این اقدام علاوه بر تأمین نیاز صنایع آب‌بر، نقش مهمی در توسعه و حفظ فضای سبز شهری دارد و به مدیریت بهینه منابع آبی کمک می‌کند. توسعه فاضلاب غرب زاهدان نیز در همین راستا و با نگاه پایدار دنبال می‌شود.

سرگلزایی با بیان اینکه پارک جنگلی زاهدان به مساحت ۱۲۰ هکتار از طریق پساب تولیدی آبیاری می‌شود، افزود: در این راستا قراردادی با یک شرکت خصوصی فعال در حوزه معادن مس شهر زاهدان منعقد شده است که درآمد حاصل از آن صرف توسعه تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر خواهد شد.