روزانه به ازای هرنفر ۳۷۰ لیتر آب مصرف می شود.

به گزارش روابط عمومی آبفای کاشان، محمدرضا اسدی همزمان با آخرین روز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب (یکم تا هفتم تیر) در نشست رسانه‌ای با خبرنگاران با اشاره به اینکه ۲ درصد از مردم منطقه کاشان کم مصرف هستند افزود: روزانه ۹ میلیون لیتر آب شیرین از طریق دستگاه‌های تصفیه آب در شهرهای نوش‌آباد، ابوزیدآباد، […]

به گزارش روابط عمومی آبفای کاشان، محمدرضا اسدی همزمان با آخرین روز هفته صرفه‌جویی در مصرف آب (یکم تا هفتم تیر) در نشست رسانه‌ای با خبرنگاران با اشاره به اینکه ۲ درصد از مردم منطقه کاشان کم مصرف هستند افزود: روزانه ۹ میلیون لیتر آب شیرین از طریق دستگاه‌های تصفیه آب در شهرهای نوش‌آباد، ابوزیدآباد، سفیدشهر، نیاسر و روستای اسحاق ‌آباد تولید می‌شود.
اسدی هدررفت آب را ۲۰/۳ درصد عنوان کرد و ادامه داد: شرکت آبفای کاشان در بحث کاهش هدررفت آب جزء پنج شرکت پیشرو در کشور است
وی افزود:۲ درصد از مردم منطقه کاشان کم مصرف،۳۵ درصد خوش مصرف، ۴۴ درصد پر مصرف و ۱۵ درصد بد مصرف هستند که سهم زیادی از آب را به خود اختصاص می دهند.

مهندس اسدی مدیریت مصرف را نه تنها برای تابستان و هفته صرفه‌جویی ،بلکه برای تمامی روزهای سال حتی در زمستان را ضروری برشمرد و افزود: دلیل صرفه‌جویی آب حتی در سردترین روز سال کم‌آبی منطقه کاشان و مواجه شدن با تغییر اقلیم در این منطقه است.
وی با بیان اینکه بارش سالیانه در سال گذشته به‌عنوان سالی پربار ۱۹۶ میلیمتر بود گفت: امسال در سال آبی که رو به پایان است کمترین بارش با ۶۴ میلیمتر بارندگی در ۵۰ سال اخیر و ۷۰ درصد کمبود بارندگی را در مقایسه با سال قبل داریم

رییس هیات مدیره شرکت آبفای کاشان تولید روزانه ۲۱۶ میلیون لیتر از طریق ۲۰۰ حلقه چاه عمیق و ۴۰ چشمه وقنات برای جمعیت ۴۶۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل را یادآور شد و گفت: سرانه تولید مابه‌ازای هر نفر ۴۷۰ لیتر در شبانه‌روز در پیک مصرف است.
اسدی متوسط سرانه مصرف یعنی حجم مصارف زمستان و تابستان را در کاشان حدود ۲۰۰ لیتر دانست و افزود: این میزان در طول تابستان ودر پیک مصرف ۳۷۰تا ۳۷۵ لیتر به ازای هرنفر در روز است.