آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مرکزی در مرکز سامد

صبح امروز مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با حضور در مرکز سامد (سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت […]

صبح امروز مدیر عامل شرکت آب منطقه ای مرکزی با حضور در مرکز سامد (سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت ) پاسخگوی سوالات و تماس های مردمی شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، با هماهنگی و برنامه ریزی دفتر بازرسی استانداری مرکزی و در راستای اجرای نظام نامه مدیریت ارتباطات مردمی در بستر سامد و تحقق مصادیق حقوق شهروندی و بمنظور تعامل بیشتر و پاسخگویی به درخواست ها و مشکلات مردم شریف استان، مهندس عزت اله آمری از ساعت 10 تا 11:30 در مرکز الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) حضور یافت.

در این جلسه مهندس آمری از طریق تلفن ۱۱۱ بصورت مستقیم شنونده صدای مردم شریف استان بود و به سوالات و مشکلات مردمی در حوزه خدمات و فعالیت این شرکت، پاسخ داد.

گفتنی است سامانه تلفنی 111 پیوند دو سویه بین مردم و دولتمردان را فراهم کرده و مردم استان می توانند از این طریق مسائل، مشکلات و پیشنهادهای خود را با مسوولان در میان بگذارند.