- تکمیل عملیات برق رسانی به ایستگاه های پمپاژ آب چشمه هفتیان تفرش
به گزارش برقاب، مدیر توزیع برق شهرستان تفرش از برقدار شدن هر ۴ ایستگاه پمپاژ آب چشمه هفتیان خبر داد.
محمد صاحب الزمانی گفت: ایستگاه پمپاژ نقوسان به عنوان آخرین ایستگاه پمپاژ آب رسانی به شهر تفرش و ۴۰ روستای در مسیر در دی ماه جاری از شبکه فشار متوسط عمومی برقدار شد.
وی اظهار داشت: برق رسانی به سه ایستگاه دیگر هفتیان ، جفتان و قزلجه در آذر ماه امسال انجام و به بهره برداری رسیده است و ایستگاه نقوسان آخرین ایستگاه پمپاژ آب بود که برق رسانی شد.
صاحب الزمانی با بیان اینکه این پروژه ، از بزرگترین پروژه های استان طی سال جاری بود،افزود: احداث ۷۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و تجهیز ۴ دستگاه پست برق زمینی در قالب دو پیمان مجزا تحت راهبری شرکت توزیع برق و شرکت آب منطقه ای با رکوردی بی سابقه در کمتر از ۶ ماه به انجام رسید.