آخرین اخبار
اخبار صنعت برق

بازدید مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان از نیروگاه خورشیدی تابان انرژی

در این بازدید، مهندس مجید وفایی ، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان و هیأت همراه […]

در این بازدید، مهندس مجید وفایی ، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت برق منطقه ای سمنان و هیأت همراه از بخش های مختلف این نیروگاه دیدن کردند.

دکتریاسر میرزایی ، مدیرعامل شرکت تابان انرژی پاسارگاد ، ضمن بیان ویژگی های این نیروگاه خورشیدی گفت : در احداث نیروگاه فوق از بروزترین تجهیزات و سیستم های نیروگاه های خورشیدی  استفاده گردیده است .

وی با اشاره به مزیت های این نیروگاه 2 مگاواتی گفت : پنل های خورشیدی نصب شده در این نیروگاه متحرک بوده و با تغییر زاویه خورشید ، تغییر می نماید، همچنین قابلیت تولید انرژی از هر دو طرف پنل را داراست.

در پایان این بازدید از مدیرعامل شرکت تابان انرژی پاسارگاد به جهت همکاری و عملکرد مناسب این نیروگاه در ایام پیک بار تابستان گذشته با اهداء لوح تقدیر ، قدردانی گردید.

گفتنی ست نیروگاه خورشیدی تابان انرژی با ظرفیت 2مگاوات توسط  بخش خصوصی در شهرستان دامغان احداث گردیده است که با توسعه ظرفیت تولید این نیروگاه ، بزودی 8 مگاوات دیگر برق تولیدی آن وارد شبکه برق  می گردد.