آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

انسداد 105 حلقه چاه غیر مجاز توسط امور منابع آب شمیرانات

مدیر امور منابع آب شمیرانات از انسداد 105 حلقه چاه غیر مجاز طی یک ماه کاری در بخش های لواسانات […]
انسداد 105 حلقه چاه غیر مجاز توسط امور منابع آب شمیرانات

مدیر امور منابع آب شمیرانات از انسداد 105 حلقه چاه غیر مجاز طی یک ماه کاری در بخش های لواسانات و رودبار قصران در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، “سید حمیدرضا حسینی” با اعلام این خبر تصریح کرد: با تلاش و همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی 105 حلقه چاه غیرمجاز در مجموع به عمق دو هزار و 613 متر و دبی 50 لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.
وی با تاکید بر اینکه این چاه ها در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی و حفاظت از منابع آب های زیرزمینی مسدود شد افزود: با انسداد این چاه ها از تخلیه سالانه 500 هزار
متر مکعب آب از سفره های زیر زمینی این امور جلوگیری خواهد شد.
حسینی در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب شمیرانات بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.