آخرین اخبار
آذربایجان شرقی

افتتاحيه مانور تمرينى آموزشى وزارت نيرو

به گزارش رسانه برقآب در مراسم افتتاحيه مانور تمرينى آموزشى بحران و پدافند غیرعامل که در سالن مجتمع آموزشی نیرو […]
افتتاحيه-مانور-تمرينى-آموزشى-وزارت-ني

به گزارش رسانه برقآب در مراسم افتتاحيه مانور تمرينى آموزشى بحران و پدافند غیرعامل که در سالن مجتمع آموزشی نیرو تبریز برگزار شد، معاون مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با تاکید بر اهمیت آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه، بر ضرورت برگزاری چنین مانورهایی برای ارتقای سطح آمادگی صنعت آب و برق تاکید کرد.

 در این مراسم که با حضور گسترده همکاران صنعت آب و برق استان آذربایجان شرقی برگزار شد، معاون مدیرکل ضمن تشریح اهداف برگزاری مانور، به اهمیت هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف در مدیریت بحران اشاره کرد. وی همچنین بر لزوم به‌روزرسانی تجهیزات و آموزش نیروهای عملیاتی در این حوزه تاکید نمود.

 مانور تمرینی و آموزشی بحران و پدافند غیرعامل با هدف ارزیابی آمادگی صنعت آب و برق در برابر حوادث مختلفی همچون زلزله، سیل، آتش‌سوزی و… برگزار خواهد شد. در این مانور، نیروهای عملیاتی به صورت عملیاتی به مقابله با سناریوهای مختلف خواهند پرداخت.