مدير امور آبفاي ميبد از احداث اولين ايستگاه برداشت آب شرب در محله يخدان اين شهر خبرداد .
به گزارش روابط عمومي شركت آب و فاضلاب استان يزد، مجيد دشتي با اشاره به وضعيت كمبود آب شرب با كيفيت در شهرستان ميبد گفت : در راستاي بهره مندي شهروندان از آب شرب مطلوب تر ايستگاه برداشت آب شرب در محله يخدان نيز احداث شد .
دشتي اظهارداشت : آب اين ايستگاه برداشت از طريق لوله گذاري انجام شده از مخازن آب انتقالي تامين ميشود و داراي چهار شير برداشت آب مي باشد .
وي خاطرنشان كرد : اين ايستگاه با اعتباري بالغ بر 250 ميليون ريال ريال از محل اعتبارات جذب شده از خيرين احداث شد .
وي تاكيد كرد : اين ايستگاه برداشت صرفا براي تامين آب شرب احداث شده و از شهروندان خواستاريم تا از استفاده از اين آب براي مصارف ديگر جدا خودداري نمايند .
مدير امور آبفاي ميبد افزود : عمليات اجراي شبكه انتقال آب به ايستگاه هاي برداشت به طول 30 كيلومتر در شهرهاي ميبد و بفروئيه به اتمام رسيده است و مراحل ساخت ايستگاه هاي برداشت با طرح معماري متناسب با باقت شهرستان ميبد در دست اقدام است.
دشتي يادآور شد : تاكنون آب شرب و بهداشت شهر ميبد از طريق آب انتقالي12 حلقه چاه آب شرب و 20 ايستگاه برداشت تامين مي شود .