به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس علی جم در حاشیه نشست مجمع عمومی طرح تملک دارایی های شرکت توزیع تا اسفند سال گذشته ، افزود : 26 روستای استان با هدف توسعه پایدار و ماندگاری جمعیت روستاها با اعتبار دو میلیارد و 737 میلیون ریال بهینه سازی شده است.
وی افزود : بر اساس آمار تا اسفند سال گذشته طول شبکه های استان 19 هزار و 800 کیلومتر با افزون بر 16 هزار 700 ترانسفورماتور به ظرفیت 2.12 مگاولت آمپر برآورد شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد : متوسط خاموشی به ازای هرمشترک تا پایان اسفند سال گذشته 64 دقیقه ، میزان تلفات 6.1 درصد بوده که در رتبه بندی کشوری به ترتیب در جایگاه اول و سوم قرار داریم .
وی یادآور شد : 56 درصد مصرف استان یزد در بخش توزیع به مصارف صنعتی اختصاص دارد که به لحاظ درصد صنعتی بود با 1.7 درصد در جایگاه نخست کشور قرار داریم .
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اظهار کرد : تا اسفند ماه سال گذشته 25 هزار دویست و پنجاه هفت مشترک جدید و 466 کیلومتر شبکه برق جدید احداث شده است.
نویسنده این مطلب
19994 مطلب