خسارت شبکه برق سیستان و بلوچستان

خسارت ۶۰۰ میلیارد ریالی شرایط جوی به شبکه برق سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان از وارد آمدن ۶۰۰ میلیارد ریال خسارت به شبکه برق استان در پی باد و بارندگی‌های اخیر خبر داد.

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، محمد رئیسی مدیرعامل این شرکت با اشاره به شدت باد، بارندگی و طوفان‌های اخیر گفت: در اثر این شرایط جوی، حدود ۶۰۰ میلیارد ریال خسارت به زیرساخت‌های شبکه توزیع برق استان وارد شده است.

وی با تشریح خسارت شبکه برق سیستان و بلوچستان افزود: در این حوادث، ۵۴ اصله پایه شبکه فشار متوسط و ضعیف، ۲۵ دستگاه ترانسفورماتور، بیش از ۱۳ کیلومتر شبکه توزیع برق و بخش قابل توجهی از تأسیسات برقی آسیب دیده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بلافاصله پس از اعلام هشدارهای هواشناسی، تمامی نیروهای عملیاتی و اکیپ‌های امدادی شرکت در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و عملیات اصلاح و بازسازی شبکه‌های آسیب‌دیده در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شد.

رئیسی در پی خسارت شبکه برق سیستان و بلوچستان ادامه داد: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان عملیاتی، شبکه‌های خسارت‌دیده ترمیم و در حال حاضر پایداری کامل شبکه توزیع برق در سطح استان برقرار است.

وی در ادامه به دشواری‌های عملیات امدادرسانی اشاره کرد و گفت: طغیان رودخانه‌های فصلی، نبود مسیرهای دسترسی مناسب، وزش بادهای شدید، شرایط کوهستانی و صعب‌العبور بودن برخی مناطق از مهم‌ترین چالش‌های نیروهای عملیاتی در زمان بروز شرایط نامساعد جوی به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان در پایان اعلام خبر خسارت شبکه برق این استان با تأکید بر رعایت نکات ایمنی از سوی شهروندان خاطرنشان کرد: در زمان وقوع بارندگی شدید، آب‌گرفتگی معابر و طوفان، مردم از نزدیک شدن به تأسیسات و تجهیزات برق جداً خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه نقص یا خسارت، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۱ یا اپلیکیشن «برق من» ثبت و پیگیری کنند.