آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

سه پروژه شرکت آب منطقه ای بوشهر به بهره برداری می رسد

به گزارش برقآب، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر، علی محمدی، در مورد دستاوردهای شرکت آب منطقه ای بوشهر در […]
سه پروژه شرکت آب منطقه ای بوشهر به بهره برداری می رسد

به گزارش برقآب، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر، علی محمدی، در مورد دستاوردهای شرکت آب منطقه ای بوشهر در هفته دولت حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی صحبت کرده است. در این راستا، سه ساختمان اداری در شهرستان های جم، کنگان و دشتستان به منظور ارائه خدمات با کیفیت به بهره برداری خواهد رسید. این سه ساختمان با مجموع اعتبار 340 میلیارد ریال احداث و تجهیز شده‌اند. این ساختمان ها با زمین هایی به وسعت مجموع 3600 متر مربع و زیربنای مجموع 1400 متر مربع فضای مناسبی را برای تکریم هرچه بیشتر مراجعین فراهم خواهند کرد.

علاوه بر ساختمان ها، در حوزه منابع آب نیز پروژه های مهمی در سال گذشته انجام شده است. مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر به شروع عملیات اجرایی سد باهوش، لایروبی زهکش های دشتستان، ساماندهی رودخانه حله، آبگیری دو سد اخند و باغان و رهاسازی آب از سد خاییز اشاره کرده است. این پروژه ها موجب جلوگیری از اضافه برداشت 4.6 میلیون مترمکعب از منابع آب زیرزمینی و صرفه جویی بیش از 5.2 میلیون مترمکعب آب در سال شده‌اند.

همچنین، شرکت آب منطقه ای بوشهر در حوزه محیط زیست نیز اقداماتی انجام داده است. آزادسازی 400 هزار مترمربع از اراضی حریم و بستر رودخانه ها و آبراه های استان بوشهر، پر و مسلوب المنفعه نمودن 170 حلقه چاه غیرمجاز و صرفه جویی در مصرف آب از طریق تجهیز بیش از 700 حلقه چاه به تجهیزات اندازه گیری حجمی هوشمند از جمله اقدامات این شرکت در حوزه محیط زیست بوده است.

با توجه به این دستاوردها، هفته دولت فرصت مناسبی به منظور ارائه دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت مضاعف به مردم کشور است. اما باید تاکید شود که خدمت رسانی به مردم در طول سال به طور مستمر ادامه دارد و این دستاوردها تنها بخشی از آن است.