آخرین اخبار
استان خراسان شمالی

رفع نقص چاه شرب روستای دهگاه و راه اندازی منبع کمکی روستای سیساب در خراسان شمالی

با تلاش اکیپ های امداد آب امور آب و فاضلاب شهرستان بجنورد رفع نقص چاه آب شرب روستای دهگاه و راه اندازی منبع کمکی روستای سیساب با موفقیت انجام شد.
رفع نقص چاه شرب روستای دهگاه و راه اندازی منبع کمکی روستای سیساب در خراسان شمالی

به گزارش برقاب و  روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی، در پی بروز نقص فنی و سوختگی الکتروپمپ چاه آب شرب روستای «دهگاه»، با حضور فوری اکیپ‌های امداد و حوادث این امور، عملیات تعویض و نصب پمپ جدید با موفقیت به پایان رسید و آب شرب اهالی مجدداً پایدار شد.

 همچنین به منظور مدیریت مصرف، جلوگیری از افت فشار و تضمین دسترسی مستمر مشترکین به آب آشامیدنی در زمان اجرای عملیات، چاه کمکی روستای «سیساب» نیز با تهیه و نصب یک دستگاه الکتروپمپ کف‌کش وارد مدار بهره‌برداری موقت گردید.

 برای اجرای سریع این دو پروژه پدافندی و پایداری شبکه، اعتباری بالغ بر 280 میلیون تومان از محل اعتبارات جاری و نگهداری تأسیسات هزینه شده است؛ از این رقم، ۲۵۰ میلیون تومان به تعویض الکتروپمپ چاه دهگاه و ۳۰ میلیون تومان به تجهیز و راه‌اندازی چاه کمکی سیساب اختصاص یافت

 

بیشتر بخواینم : کاروان ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب میهمان دبستان یاس بجنورد