آخرین اخبار
اخبار برق منطقه ای

امضای میثاق‌نامه صیانت از نیروهای عملیاتی در دومین گردهمایی ملی HSE صنعت برق

دومین گردهمایی سراسری «بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و محیط زیست (HSE)» شرکت توانیر و شرکت‌های زیرمجموعه، همزمان با روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی، در هفتم مهرماه ۱۴۰۵ برگزار شد.
امضای میثاق‌نامه صیانت از نیروهای عملیاتی در دومین گردهمایی ملی HSE صنعت برق

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای غرب،️این گردهمایی با هدف ارتقای سطح فرهنگ ایمنی، بهداشت و حفظ محیط زیست در صنعت برق کشور و با شعار محوری «تبادل و انتقال تجربیات» با حضور مدیر عامل توانیر، مدیران عامل و مدیران HSE شرکت توانیر و شرکت‌های زیرمجموعه، برگزار شد. در این رویداد، آخرین دستاوردها، چالش‌ها و راهکارهای بهبود شاخص‌های HSE در صنعت برق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این رویداد ملی که با محوریت تبادل و انتقال تجربیات میان مدیران و کارشناسان HSE در راستای کاهش حوادث و ارتقای ایمنی و نیز تقدیر از نیروهای عملیاتی برتر و واحدهای برگزیده HSE برگزار گردید، بیان شد: توجه به الزامات بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و محیط زیست در صنعت برق به دلیل ماهیت پرخطر و حساس این حوزه، از اولویت‌های اصلی شرکت توانیر به شمار می‌رود.
الفتی‌نیا، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب، در این مراسم ضمن تجلیل از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر نیروهای متخصص واحدهای تعمیر و نگهداری که در شرایط مختلف، در خط مقدم پایداری شبکه حضور دارند، تصریح کرد: «نیروی انسانی، استراتژیک‌ترین سرمایه سازمان ماست و ایمنی باید از قالب شعار خارج شده و به یک فرهنگ سازمانی پایدار تبدیل شود.» وی با تأکید بر اولویت‌بندی مدیریت ریسک افزود: «شناسایی پیشگیرانه نقاط آسیب‌پذیر و آموزش مستمر، اولویت نخست ماست. اگرچه تجهیزات ایمنی الزامی هستند، اما در سلسله‌مراتب اولویت‌ها، حفظ جان انسان‌ها همواره در رتبه نخست قرار دارد.
گفتنی است در حاشیه این مراسم از تعدادی از دکل بانان و نیروهای عملیاتی برتر شرکت برق منطقه ای غرب تقدیر به عمل آمد.همچنین در این مراسم مدیران و نیروهای عملیاتی میثاق نامه ایمنی و صیانت از نیروهای عملیاتی را امضا کردند.

 

بیشتر بخوانیم :  تزریق ۷۰۰میلیارد ریال سرمایه به زیرساخت‌های صنعت برق غرب کشور