آخرین اخبار
شرکت آب منطقه ای کل کشور

دستور وزیر نیرو برای صدور قرارداد طرح شیرین‌سازی آب خزر با مپنا

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان از دستور وزیر نیرو برای پیگیری تأمین سهم یک‌سوم استان و صدور قرارداد اجرای طرح شیرین‌سازی آب دریای خزر با شرکت مپنا خبر داد
دستور وزیر نیرو برای صدور قرارداد طرح شیرین‌سازی آب خزر با مپنا

به گزارش برقاب از شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای گلستان، ایرج حیدریان اظهار کرد: در پی پیگیری‌های انجام‌شده  توسط استاندار محترم و نماینده محترم مردم غرب استان برای اجرای طرح شیرین‌سازی آب دریای خزر در استان گلستان، موضوع تأمین منابع مالی و سهم یک‌سوم استان در این طرح به وزیر نیرو منعکس شد و دستور لازم برای پیگیری موضوع صادر شده است.

وی افزود: بر اساس مصوبه جلسه دولت و مجلس شورای اسلامی، مقرر شده است اعتبار یک‌سوم خرید تضمینی آب از محل ردیف خرید تضمینی آب و پساب در سال نخست توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین شود، اما نحوه تأمین سهم یک‌سوم استان گلستان همچنان نیازمند تعیین تکلیف است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان ادامه داد: با دستور وزیر نیرو، موضوع تأمین سهم یک‌سوم استان از محل اعتبارات ملی و صدور قرارداد اجرای طرح با شرکت مپنا در حال پیگیری است تا زمینه برای ورود طرح به مرحله اجرایی فراهم شود.

حیدریان گفت: طرح شیرین‌سازی آب دریای خزر در استان گلستان در مرحله نخست با ظرفیت ۱۵ هزار مترمکعب در شبانه‌روز پیش‌بینی شده و با توجه به آمادگی شرکت مپنا برای اجرای طرح، تأمین منابع مالی و نهایی شدن قرارداد از مهم‌ترین اقدامات پیش‌رو است.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح می‌تواند گام مهمی در تأمین آب پایدار استان گلستان باشد و شرکت آب منطقه‌ای استان با جدیت، پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبار و نهایی شدن قرارداد با مپنا را دنبال می‌کند.

بیشتر بخواینم :  آمادگی سدهای کارون بزرگ برای مهار سیلاب‌های پاییزه