آخرین اخبار
استان لرستان

تقدیر رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت لرستان از مدیرعامل شرکت توزیع برق

رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت استان لرستان با صدور پیامی، از اقدامات و خدمات مهندس شیرزاد جمشیدی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان و تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان این شرکت در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی قدردانی کرد.
لرستان

به گزارش  برقاب و دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان، امین سپهوند رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت استان لرستان، در پیامی رسمی از همکاری‌های گسترده و مؤثر شرکت توزیع برق لرستان با ستاد اربعین حسینی در پایانه مرزی مهران و کربلای معلی تقدیر کرد.

وی با اشاره به مدیریت هوشمندانه و پیگیری‌های مستمر مهندس شیرزاد جمشیدی در راستای تسهیل خدمات‌رسانی به زائران، اظهار داشت: اقدامات انجام‌شده از سوی شرکت توزیع برق لرستان نقش مهمی در پایداری زیرساخت‌های خدماتی و تأمین برق مورد نیاز مواکب و زائران در مناطق مرزی ایفا کرده است.

رئیس ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت لرستان همچنین از اعزام سریع و تخصصی اکیپ‌های فنی شرکت توزیع برق به مرز مهران و کربلای معلی قدردانی کرد و افزود: این تیم‌های عملیاتی با استقرار، نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های یخ‌ساز، نقش مؤثری در تأمین یخ مورد نیاز زائران اربعین حسینی داشته‌اند.

سپهوند با تأکید بر روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری کارکنان شرکت توزیع برق لرستان تصریح کرد: تلاش همه‌جانبه اکیپ‌های فنی در شرایط عملیاتی مرزی، نشان‌دهنده روحیه ایثارگری، تخصص و تعهد همکاران در مسیر خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.

وی در پایان، این همکاری و هم‌افزایی میان ستاد پشتیبانی جبهه مقاومت استان لرستان و شرکت توزیع نیروی برق استان را نمونه‌ای موفق از تعامل دستگاه‌های خدمت‌رسان دانست و ابراز امیدواری کرد این هماهنگی‌ها تا پایان مراسم اربعین حسینی با قوت ادامه یابد.

 

 

بیشتر بخوانیم :  شناسایی و جمع‌آوری ۱۰۵ انشعاب برق غیرمجاز در هشتمین مانور طرح ملی «مهتاب» در لرستان