آخرین اخبار
استان تهران

تعویض ۳۰ متر خط لوله آب در کالدشت بالای گیلاوند با تلاش بی‌وقفه نیروهای امداد آبفای دماوند

با تلاش خستگی‌ناپذیر نیروهای امداد و اتفاقات آبفای دماوند، عملیات تعویض ۳۰ متر از خط لوله آب‌رسانی با قطر ۱۶۰ میلی‌متر در منطقه کالدشت بالای گیلاوند انجام شد.
تعویض ۳۰ متر خط لوله آب در کالدشت بالای گیلاوند با تلاش بی‌وقفه نیروهای امداد آبفای دماوند

به گزارش برقاب و  روابط‌عمومی شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران به نقل از محمد مهدی قربانی مدیر امور آبفای گیلاوند دماوند، نیروهای عملیاتی این امور با وجود گرمای طاقت‌فرسا، عملیات حفاری، جمع‌آوری بخش فرسوده و جایگزینی لوله جدید را با جدیت و سرعت اجرا کردند.
این عملیات با هدف رفع مشکلات شبکه، جلوگیری از هدررفت آب، افزایش پایداری جریان و بهبود خدمات آب‌رسانی به مشترکان منطقه کالدشت بالا صورت گرفت.
تلاش مسئولانه همکاران امداد و اتفاقات آبفای دماوند در شرایط سخت جوی، جلوه‌ای از تعهد و خدمت‌رسانی بی‌وقفه برای تأمین پایدار آب شرب شهروندان است.

 

 

بیشتر بخوانیم : بازدید مدیرعامل آبفای شرق از تصفیه‌خانه آب پردیس و قدردانی از کارکنان خط انتقال لتیان–پردیس