آخرین اخبار
آذربایجان شرقی

هیچ‌ خللی برای خدمت به مردم پیش نیاید

استاندار آذربایجان شرقی در پنجمین روز جنگ در ستاد بحران ویژه حوزه انرژی حضور یافت و ضمن دریافت آخرین گزارش‌ها […]
هیچ‌ خللی برای خدمت به مردم پیش نیاید

استاندار آذربایجان شرقی در پنجمین روز جنگ در ستاد بحران ویژه حوزه انرژی حضور یافت و ضمن دریافت آخرین گزارش‌ها و آمادگی‌های شرکت‌های حوزه برق، توصیه‌های لازم را برای اتخاذ تمهیدات لازم ارائه کرد.
به گزارش برقاب و اداره کل روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در جلسه مشترک با مدیران شرکت‌های سه‌گانه برق استان با تاکید بر ضرورت آمادگی برای شرایط غیرمترقبه گفت: سناریوهای مختلف باید توسط مدیران دستگاه ها برای هر شرایطی پیش‌بینی شود.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: شرکت های سه گانه حوزه برق استان، در تعامل و هماهنگی بیشتری با هم‌ باشند و با هم‌افزایی برنامه ریزی شده خدمات ارائه شده به مردم با کیفیت بیشتری انجام شود.
وی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی یک اصل مهم برای آگاه سازی و همراهی مردم است گفت: موارد ضروری و آموزش های لازم برای آگاهی بخشی شهروندان در دستور کار قرار گیرد تا مردم نسبت به موارد ضروری و ایمنی اطلاعات کافی داشته باشند.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال ضربه زدن به اتحاد و انسجام مردم است، تصریح کرد: نباید در برابر حرکات دشمن غافل گیر شویم و لازم است آمادگی های لازم وجود داشته باشد.
سرمست تاکید کرد: شرکت های سه گانه برق آذربایجان شرقی برنامه ریزی های لازم را انجام دهند تا هیج خللی در راستای خدمات رسانی به مردم به وجود نیاید و برای هر شرایطی آمادگی داشته باشند.
وی گفت: همراهی مردم در حوزه مصرف انرژی ضروری است و شرکت‌های برق باید در این خصوص اطلاعات لازم را به مردم بدهند.