هوشمند سازی روشنایی معابر با مدیریت مصرف برق گره خورد:

۱۲۵ پایه روشنایی به ماژول کنترل از راه دور در خیابان آتشگاه مجهز شدند

هوشمندسازی روشنایی معابر یک انتخاب مقرون به صرفه نسبت به روش های سنتی برای شهر های بزرگ از جمله کلان شهر ها و شهرهای توریسیتی است. با استفاده از این سیستم می‌توان کنترل دقیق و نظارتی موثر بر روی مصرف برق داشته باشیم.

مهندس سعید افلاکیان مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت توزیع برق اصفهان در این باره گفت : بنای تاریخی آتشگاه یکی از چندین و چند بنای به یادگار باقی مانده از دوره‌های گذشته در شهر باستانی اصفهان می باشد که مانند نگینی بر کابین  شهر اصفهان می درخشد باید توجه کنیم که روشنایی معابر آن با مدیریت هوشمندانه نه تنها می تواند زیبایی آن را دو چندان کند  بلکه می تواند باعث صرفه جویی در مصرف انرژی شود .

وی تصریح کرد : معابرعمومی یکی از ضروری ترین سیستم ها از لحاظ امنیت اجتماعی و فردی می باشدکه می توان با استفاده و مدیریت هوشمندانه روشنایی به تمام اهداف در این حوزه دست یافت در پروژه هوشمند سازی روشنایی اتوبان خرم خیام تا خیابان بهشت که در حوزه آثار تاریخی آتشگاه می باشد برای ۱۲۵ پایه روشنایی و ۲۵۰ چراغ ۱۵۰ وات بخار سدیم  ماژول های کنترل از راه دور نصب شد  که با سیستم اینترنت اشیا  (IOT) فاز اول این پروژه  با هزینه ای بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان اجرایی شد.

وی گفت :فاز بعدی آن از بهار سال آینده اجرایی می شود ودر تیرماه ۱۴۰۱ تکمیل خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد :با توجه به اینکه تابستان ۱۴۰۱ را در پیش رو داریم و مانند سال گذشته باید برای مدیریت مصرف انرژی اقدام به یک در میان نمودن چراغ های معابر کنیم این پروژه می تواند ما را به هدفمان نزدیک کند.

مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت توزیع برق اصفهان به دیگراهداف این پروژه اشاره کرد وگفت : کاهش نارضایتی مردم؛ حذف شدن مشکل فاصله مکان جغرافیایی انجام پروژه از مرکز فرمان و شناسایی چراغ های سوخته و ……از دیگر اهداف این پروژه بوده است .

افلاکیان اظهار داشت : به لطف سیستم های هوشمند و اینترنت اشیا ثبت دقیق این اطلاعات با کمک نرم افزار های مربوطه بسیار آسان و قابل دسترس شده است به طوری که دیتا و اطلاعاتی که به دست می‌آید به راحتی هزینه‌های عملیات روشنایی را پیش بینی و مدیریت می کند .