۱۷ درصد جمعیت مازندران تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند

مدیر عامل شرکت آبفا مازندران، میانگین بهره مندی فاضلاب در کشور را ۵۳ درصد بیان کرد و افزود : این رقم در مازندران ۱۷ درصد است که عدد مناسبی نیست.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مازندران ؛ مهندس بهزاد برارزاده با اشاره به نگاه ویژه برای طرح های فاضلاب ساری، چالوس و نوشهر اظهار داشت: از محل ماده ۵۶ اعتبار ویژه برای شبکه فاضلاب ساری در نظر گرفته شده و مدول دوم این تصفیه خانه هم به اتمام رسیده است.
وی ظرفیت تصفیه خانه نوشهر و چالوس را ۱۰ هزار متر مکعب بیان کرد وگفت: ورودی فاضلاب به این تصفیه خانه ۱۴ هزار متر مکعب است.
مدیر عامل آبفا مازندران با اشاره به ساخت مدول دوم و ارتقای تصفیه خانه فاضلاب بابل افزود: ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل ماده ۵۶ برای این مهم در نظر گرفتیم و تلاش داریم اعتبارات مناسبی از محل ماده ۲۳ برای طرحهای فاضلاب شهرهای نکا، بهشهر، گلوگاه، فریدونکنار و بابلسر نیز دریافت کنیم تا به عدد نرمال کشوری نزدیک شویم.
وی ، میزان اعتبار سفر رییس جمهور برای اجرای پروژه های فاضلاب را ۴۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد وگفت : در مرحله اول ۱۰ درصد از آن تخصیص یافته و امسال هم تخصیص ۲۰ درصدی ابلاغ شده که یقینا کارها با شتاب بیشتری انجام خواهد گرفت.
مهندس برارزاده با اشاراه به توافقات مثبت تهاتر نفت اظهار داشت: در حوزه فاضلاب سه شهر بابل، ساری و گلوگاه قراردادی با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به امضا رسید و در مرحله تهیه اسناد هستیم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران در پایان سخنانش تسریع در جمع آوری پساب روستاهای بالای سدها را از اولویت بیان کرد و افزود: استفاده از پساب در صنایع استان به دلیل بالا بودن سطح آب کمتر مورد استقبال قرار می گیرد در همین راستا هماهنگی های لازم جهت استفاده از پساب تصفیه خانه فاضلاب ساری با حجم ۲۸۰۰ متر مکعب در شبانه روز برای استفاده در صنایع و نیروگاه زباله سوز ساری در دست اقدام است.