آخرین اخبار
آذربایجان غربی

پیشرفت 80درصدی احداث خط انتقال آب بین تصفیه خانه 1 و 2 شهرماکو

پیشرفت 80درصدی احداث خط انتقال آب بین تصفیه خانه 1 و 2 شهرماکو به گزارش برقاب، محمداشرفی اظهار داشت: در […]
پیشرفت-80درصدی-احداث-خط-انتقال-آب-بین-تص

پیشرفت 80درصدی احداث خط انتقال آب بین تصفیه خانه 1 و 2 شهرماکو

به گزارش برقاب، محمداشرفی اظهار داشت: در اجرای این پروژه احداث خط انتقال بطول 7هزارو500متر با لوله چدن سایز 400 به همراه احداث حوضچه ها و احداث خط چدن 700 و بهینه سازی تاسیسات پمپاژ در تصفیه خانه و خرید دیزل ژنراتور پیش بینی شده است.

وی گفت: در حال حاضر خط انتقال چدنی 400 این پروژه به بهره برداری رسیده و پیشرفت 80درصدی و سایر عملیات لازم جهت اتمام پروژه به پیمانکار واگذار شده است.

اشرفی با اعلام اینکه فاز نخست این پروژه در مدار بهره بردرای قرار دارد، افزود: در فاز دوم این پروژه موارد مربوط به رفع نواقصات، ایستگاه های پمپاژ و حوضچه های میانی در حال اجرا هستند.

وی اظهار امیدواری کرد با توجه به پیشرفت فیزیکی و روند اجرایی پروژه، تا پایان سال جاری اتمام و بطور کامل در مدار بهره برداری قرار گیرد.