آخرین اخبار
اخبار صنعت برق

پیشرفت ۷۰ درصدی نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی روستای کاکا گنبدکاووس

به گزارش برقاب مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان اعلام کرد: پروژه نیروگاه خورشیدی گنبدکاووس در روستای کاکا با […]
پیشرفت ۷۰ درصدی نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی روستای کاکا گنبدکاووس

به گزارش برقاب مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان اعلام کرد: پروژه نیروگاه خورشیدی گنبدکاووس در روستای کاکا با تأمین زمین و آغاز عملیات اجرایی، هم‌اکنون به پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد رسیده و در آستانه تکمیل قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق گلستان، سید احمد موسوی با اشاره به روند اجرای این پروژه اظهار داشت: زمین مورد نیاز نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی روستای کاکا با همکاری متولیان استانی تأمین و به سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) تحویل شده است و عملیات احداث آن به‌صورت مطلوب در حال انجام است.

وی افزود: به‌طور میانگین، احداث هر مگاوات نیروگاه خورشیدی نیازمند سرمایه‌گذاری حدود ۳۲۰ میلیارد ریال است و اجرای این پروژه در یکی از مناطق محروم و کم‌برخوردار استان، علاوه بر توسعه زیرساخت‌های انرژی پاک، نقش مؤثری در کاهش ناترازی برق منطقه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان ادامه داد: در مجموع، ۱۶۰ هکتار زمین برای اجرای این طرح در اختیار ساتبا قرار گرفته که در قالب ۳۲ ساختگاه تعریف شده است. در حال حاضر، عملیات نصب پنل‌های خورشیدی برای بخشی از این ظرفیت آغاز شده و ۲۲ مگاوات از پروژه در مرحله نصب تجهیزات قرار دارد که پیش‌بینی می‌شود در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری برسد.

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اشاره کرد و گفت: طرح جدیدی که وجود دارد نیروگاه خورشیدی پشت بامی بوده که مشترکین استان می توانند به سامانه مربوطه به آدرس WWW.MEHRSUN.SATBA.GOV.IR مراجعه نموده و یکی از پلتفرم ها را انتخاب نمایند و از طریق بانک های عامل نسبت به دریافت تسهیلات اقدام نمایند.

وی تأکید کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی مانند نیروگاه خورشیدی گنبدکاووس ، چه در مقیاس بزرگ و چه در سطح خانگی، گامی مؤثر در مسیر پایداری شبکه برق، کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و حمایت از انرژی‌های پاک به شمار می‌رود.