آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

پساب شیروان

به گزارش برقاب نخستین قرارداد واگذاری نیم میلیون مترمکعب پساب تصفیه‌خانه شیروان به نیروگاه برق این شهرستان در بحبوحه چالش‌های […]
پساب شیروان

به گزارش برقاب نخستین قرارداد واگذاری نیم میلیون مترمکعب پساب تصفیه‌خانه شیروان به نیروگاه برق این شهرستان در بحبوحه چالش‌های آبی خراسان شمالی امضا شد. این توافق راهبردی، گامی مهم در جهت جایگزینی پساب با آب باکیفیت و تلاشی برای حفظ منابع آبی برای نسل‌های آینده است.
در مراسمی که به امضای طرفین رسید، شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی، متعهد شد تا سالیانه نیم میلیون متر مکعب پساب تصفیه‌شده از فاضلاب شهر شیروان را در اختیار شرکت برق حرارتی این شهرستان قرار دهد.
این اقدام، حاصل سال‌ها تلاش و پیگیری برای یافتن راه‌حل‌های پایدار در مدیریت منابع آبی است و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با نگاهی خلاقانه و مسوولانه، چالش‌های زیست‌محیطی را به فرصت‌هایی برای توسعه پایدار تبدیل کرد.

امیر فاطمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی، با اعلام این خبر، بر اهمیت این قرارداد به عنوان اولین گام عملی در راستای اجرای قوانین و مقررات مربوط به استفاده از پساب در صنایع تاکید کرد.
امیر فاطمی، با تاکید بر لزوم احساس مسوولیت و حس انسان‌دوستی در قبال طبیعت، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همت مسوولان، شاهد تسریع در روند جایگزینی پساب به جای آب باکیفیت در تمامی بخش‌های صنعت، کشاورزی و سایر مصارف باشیم.
وی این اقدام را نه تنها یک ضرورت زیست‌محیطی، بلکه ادای دینی به نسل‌های آینده دانست و گفت: با این کار، امانت الهی آب را به بهترین نحو به آیندگان هدیه خواهیم داد.