آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

پاسخگویی مدیر عامل شركت آب و فاضلاب استان گلستان به مخاطبان

پاسخگویی مدیر عامل شركت آب و فاضلاب استان گلستان به مخاطبان با حضور در مركز ارتباط مردمی سامد به گزارش […]
پاسخگویی-مدیر-عامل-شركت-آب-و-فاضلاب-است

پاسخگویی مدیر عامل شركت آب و فاضلاب استان گلستان به مخاطبان با حضور در مركز ارتباط مردمی سامد

به گزارش برقاب، ابوالفضل رحیمی گفت : سامانه الکترونیکی مردم و دولت فرصت مناسبی برای تعامل بی واسطه مردم با مدیران دستگاه های اجرایی می باشد.تسریع در رسیدگی به مشکلات مردم و به حداقل رسیدن زمان ثبت گزارش تا حصول نتیجه موجب افزایش رضایتمندی مردم می شود.

گفتنی است تماس هایی از سراسر استان توسط مدیر عامل ، معاونین و مدیران  شرکت آب فاضلاب گلستان پاسخگویی مدیر عامل داده شد و برخی از مشترکین نیز از تلاش های شرکت آب و فاضلاب برای آبرسانی بی وقفه به مردم قدردانی نمودند.

لازم به ذکر است مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان در روزهای سه شنبه هر هفته نیز دیدار چهره به چهره با مردم فهیم استان را در برنامه داشته که مشترکین می توانند با مراجعه حضوری نیز مشکلات خود را مطرح نمایند.